بررسی یک ساختار جدید از ترانزیستور اثرمیدانی تونلی بدون اتصال ناهمگن CdTe / Ge دو گیتی با نوسانات زیر آستانه کم، جریان حالت خاموش کم و جریان حالت روشن بالا

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: هفتمین همایش مهندسی برق مجلسی
  • کد COI اختصاصی: NCEEM07_064
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 497
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدمحمدجواد موحدان

دانشجوی کارشناسی ارشد

ابراهیم برزآبادی

استاد دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد

چکیده

در این مقاله یک ساختار جدید از ترانزیستور تونلی با تکنولوژی سیلیسیم بر روی عایق ارایه شده است. در این ساختار ماده کادمیوم تلوراید به عنوان ناحیه کانال و درین و ماده ژرمانیوم به عنوان ناحیه سورس در نظر گرفته شده اند. ماده ژرمانیوم در سمت سورس گاف انرژی کوچکی به اندازه 0٫67 الکترون ولت دارد که زمانی که افزاره روشن است باعث تونل زنی بالای جریان می شود، بنابراین جریان حالت روشن بالاست. از طرفی وجود ماده کادمیم تلوراید در سمت درین که دارای شکاف باند 1٫45 الکترون ولت می باشد باعث تونل زنی پایین تر می شود، بنابراین جریان نشتی پایین تر می باشد. این رفتار باعث می شود که نسبت کلی lon / IoFF ، در ترانزیستور پیشنهادی در مقایسه با افزاره اولیه بهبود بخشیده شود. نتایج ما با شبیه ساز اطلس نشان میدهد که در ساختار پیشنهادی مشخصه های الکتریکی در مقایسه با ساختار اولیه بهبود یافته است. در ساختار پیشنهادی، جریان حالت روشن و حالت خاموش به ترتیب 3-10 5٫47 و 14-10 1 , 127 آمپر بر میکرومتر، نسبت جریان حالت روشن /جریان حالت خاموش 1012 4٫48 و شیب زیرآستانه 22٫888 می باشند. از طرفی به دلیل افزایش جریان درین مقدار ترارسانایی و هدایت خروجی افزایش یافته اند. بنابراین می توان کاربردهای ترانزیستورهای تونلی را با استفاده از ترانزیستور تونلی بر پایه کادمیوم تلوراید - ژرمانیوم گسترش داد.

کلیدواژه ها

تونل زنی باند به باند , ترانزیستور اثر میدان تونلی دو گیتی , سویینگ زیر آستانه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.