ارزیابی چسبندگی رزین های اپوکسی و خمیرهای قلیا فعال با پایه سرباره به عنوان ماده تعمیراتی به کمک آزمون برش مایل

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: نهمین کنفرانس ملی بتن
  • کد COI اختصاصی: NCCICI09_062
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 522
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی اکبر رمضانیانپور

استاد تمام دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده ی مهندسی عمران و محیط زیست

فرامرز مودی

استادیار دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مرکز تحقیقات تکنولوژی و دوام بتن دانشگاه صنعتی امیرکبیر

محمد باقری

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی و مدیریت ساخت، دانشکده ی مهندسی عمران و محیط زیست دانشگاه صنعتی امیرکبیر

محمدامین معینی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی و مدیریت ساخت، دانشکده ی مهندسی عمران و محیط زیست دانشگاه صنعتی امیرکبیر

چکیده

با توجه به افزایش روز افزون خرابی ها در سازه های بتنی، نیاز به استفاده از مصالح تعمیراتی مناسب و کارامد بیش از پیش احساس می گردد. رزین های اپوکسی به عنوان یکی از مواد تعمیراتی پرکاربرد در زمینه ی تعمیر و تقویت سازه های بتنی شناحته می شوند. استفاده از این مواد پلیمری به دلیل هزینه های بالای تهیه ی آنها از یک سو و عدم سازگاری این مواد شیمیایی با محیط زیست از سوی دیگر باعث می شود تا کاربرد این دسته از مصالح با محدودیت هایی مواجه گردد. در سالیان اخیر، مصالح قلیافعال با توجه به عدم کاربرد سیمان پرتلند در مراحل تولیدشان، به عنوان مصالح سازگار با محیط زیست، توجه جامعه ی تحقیقاتی را به خود معطوف کرده اند. در این مقاله با توجه به نتایج آزمایش برش مایل، به بررسی خواص تعمیراتی و کیفیت اتصال یک رزین تجاری در دو گرانروی کم و متوسط و هشت طرح مخلوط قلیافعال پرداخته شده است. همچنین با توجه به اهمیت رطوبت به عنوان یک عامل موثر بر کیفیت اتصال مصالح تعمیراتی، در تمامی طرح ها دو حالت رطوبتی خشک و مرطوب در نظر گرفته شده است. نتایج حاکی از آن است که خمیرهای قلیافعال با پایه سرباره خواص مطلوبی را در مقایسه با رزین های اپوکسی در محیط های مرطوب از خود نشان می دهند.

کلیدواژه ها

رزین اپوکسی، مصالح قلیافعال، سرباره کوره آهن گدازی، تعمیر و تقویت، برش مایل

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.