بررسی حقوقی ماهیت حق اختراع در حقوق ایران

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: کنگره بین المللی حقوق شهروندی
  • کد COI اختصاصی: ICR01_131
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 663
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شهرام مرادی

کارشناس ارشد حقوق خصوصی، واحد بین الملل بندرانزلی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد بین الملل بندرانزلی

سیدحسن میرحسینی

گروه حقوق، واحد بین الملل بندرانزلی ، دانشگاه آزاد اسلامی، ایران

چکیده

موضوع این کار تحقیقی مقایسه و تطبیق دو نظام قانون گذاری در کشورهای ایران و انگلستان در خصوص قوانین علایم تجاری و اختراعات می بتاشد که در این کار تحقیقی سعی بر این است که ضمانت اجراهای این قوانین در حد امکان مورد بررسی قرار گیرد. در همین راستا با توجه به موضوع کوشیده ایم در سه فصل به تبیین این مساله بپردازیم . در فصل اول به بیان تعاریف و مفاهیم پرداخته و و مفهوم مالکیت معنوی را مورد بررسی قرار داده ایم . در همین راستا قانون گذاران کشورها در صدد حمایت از آن برآمده و با در نظر گرفتن ضمانت اجرایی موجبات حمایت از این اشخاص را فراهم نموده اند که در فصل دوم این پایان نامه به برسی سیر تاریخی قانون گذاری در این خصوص در ایران و انگلستان می پردازیم و انواع ضمانت اجراهای کیفری و حقوقی این دو نظام را بررسی می نماییم .

کلیدواژه ها

علامت تجاری ، اختراع ، قوانین ، مطالعه تطبیقی ، ایران ، انگلیس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.