بررسی آزمایشگاهی تاثیر طول شاخک گذاری بر مقاومت خارج از صفحه دیوارهای غیرسازه ای
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی عمران ، معماری و طراحی شهری
- کد COI اختصاصی: ICCACS03_804
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 674
نویسندگان
دانشجویی کارشناسی ارشد عمران گرایش زلزله، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب،
استادیار و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب،
دانشیار و عضو هیات علمی پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله،
چکیده
اغلب المان های غیرسازه ای در ایران، از جمله دیوارهای داخلی و دیوارهای پیرامونی جدا شده از قاب، بدون انجام محاسبات و صرفا به صورت تجربی طرح و اجرا می شوند. روند طراحی تجربی اگرچه در مواردی می تواند به عنوان راهکار مناسبی مطرح باشد، ولی در نواحی با لرزه خیزی بالا روش قابل اعتمادی نبوده و صدمات مشاهده شده در زلزله های گذشته گواهی بر این ادعا می باشند. به همین جهت می بایست تمامی روش های جداسازی دیوارهای غیرسازه ای را به صورت عملی در برابر بارگذاری داخل و خارج از صفحه آزمایش نمود تا کارآیی هر روش در برابر بارهای داخل وخارج از صفحه مشخص شود. از این سو هدف از این مقاله، بررسی آزمایشگاهی تاثیر افزایش طول مهار، بر مقاومت خارج از صفحه دیوارهای غیرسازه ای جدا شده به روش شاخک گذاری فولادی است. بنابراین دو نمونه آزمایشگاهی به مقایس دوسوم ساخته شد و با دوران دادن نمونه ها از مولفه وزن دیوار به عنوان بارگذاری خارج از صفحه استفاده گردید. نتایج به دست آمده بیانگر این است که افزایش طول شاخک ها تاثیر چندانی بر مقاومت خارج از صفحه دیوار ندارد و همچنین نتایج نشان دادند که جداسازی دیوار به روش شاخک گذاری از مقاومت کافی در برابر نیروی خارج از صفحه برخوردار بوده، به شرطی که نیروی داخل صفحه از قاب به دیوار وارد نشود.کلیدواژه ها
دیوار غیرسازه ای، نیروی خارج از صفحه، شاخک گذاری، دیوار بناییمقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.