بررسی انواع سیستم های سازه ای در ساختمان های بلند
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی عمران ، معماری و طراحی شهری
- کد COI اختصاصی: ICCACS03_666
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3286
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد عمران سازه، دانشگاه تربیت مدرس،
استاد دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست، دانشگاه تربیت مدرس
چکیده
رشد سریع جمعیت در شهرها و محدودیت زمین از یک طرف و شاخص بودن ساختمان های بلند برای استفاده های تبلیغاتی و توریستی از طرف دیگر موجب رشد تقاضای ساختمان های بلند شده است. برای پاسخ به این تقاضا، مهندسان همواره به دنبال ارتقاء سیستم های سازه ای موجود و ابداع سیستم های جدید در ساختمان های بلند بوده اند. با توجه به اینکه کارآیی و افزایش ارتفاع ساختمان های بلند با مصالح در دسترس و تکنولوژی های ساخت رابطه مستقیمی دارد، بنابراین با گذشت زمان پیشرفت های قابل توجهی در معرفی سیستم های سازه ای برای ساختمان های بلند حاصل شده است. صلبیت و پایداری در ساختمان های بلند بسیار حایز اهمیت است، بنابراین انتخاب نوع سیستم سازه ای مناسب برای کنترل صلبیت و پایداری سازه بسیار مهم است. از طرفی دیگر در نظر گرفتن شرایط پروژه مثل ارتفاع سازه، بارهای جانبی حاکم بر سازه، تکنولوژی و مصالح در دسترس (فولاد، بتن مسلح و کامپوزیت)، معماری داخلی ساختمان، فرم کلی نمای ساختمان و نوع کاربری ساختمان در انتخاب نوع سیستم سازه ای نقش بسیار مهمی دارند. با توجه به موارد مزبور، یکی از مهمترین بخش ها در طراحی ساختمان های بلند، تعیین نوع سیستم سازه ای است. یکی از مهمترین اهداف تحقیق حاضر مطالعه و شناخت انواع سیستم های سازه ای مناسب برای ساختمان های بلند و بررسی نقاط ضعف و قوت آن ها است. در تحقیق حاضر هشت نوع از مهمترین و رایج ترین سیستم های سازه ای که از گذشته تا کنون در ساختمان های بلند استفاده شده است، مورد مطالعه قرار گرفته و از جوانب مختلف مورد بررسی قرار می گیرند. در نهایت بهترین سیستم های سازه ای برای ساختمان های بلند و ابر ساختمان ها معرفی می شوند.کلیدواژه ها
ساختمان های بلند، ابر سازه ها، سیستم های سازه ای، بارهای جانبیمقالات مرتبط جدید
- مطالعه عددی تاثیر شکل شکاف با هندسه جدید در میراگرهای شکافدار بر عملکرد لرزه ای اتصالات تیر به ستون
- انتخاب مکان بهینه احداث لندفیل شهری با لحاظ معیارهای ژئوتکنیک زیست محیطی در شهر کرمانشاه
- تبیین مولفه های موثر بر افزایش عمر تماشا
- تدوین استراتژیهای موردنیاز برای مدیریت بازاریابی موثر در ای ران مطالعه موردی شرکت کوچک خدمات فنی و مهندسی ساختمانی
- تبیین سازوکار اثرگذاری فضاهای مفصلی بر کیفیت زندگی در مجتمع های مسکونی براساس نظریه ادراک-رفتار برنامه ریزی شده
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.