شناسایی و بررسی علل تاخیر در پروژه های عمرانی شهرداری بندرعباس با تکنیک ویکور فازی

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی عمران ، معماری و طراحی شهری
  • کد COI اختصاصی: ICCACS03_603
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 556
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عبداله قاسمی گوربندی

دانشجوی کارشناسی ارشد، مدیریت ساخت، واحد سیرجان، دانشگاه آزاد اسلامی، سیرجان، ایران

علی کاربخش

استادیار گروه مهندسی عمران، واحد سیرجان ،دانشگاه آزاد اسلامی ، سیرجان ، ایران

چکیده

از آنجایی که یکی از معضلات مهم در اجرای پروژه های شهری تاخیر در اجرای پروژه ها می باشد اطلاع از نقش عوامل تاثیرگذار بر تاخیر و بهره برداری از شاخص های مستخرج در کنترل عوامل موثر بر تاخیر می تواند سهم قابل توجهی در کاهش اثرات نامطلوب جانبی آن داشته باشد. لذا در این پژوهش، به دنبال یافتن راهکارهای مناسب بمنظور کاهش تاخیرات در پروژه های عمرانی شهرداری بندرعباس از پرسشنامه محقق ساخت و مصاحبه با متخصصین ، صاحبنظران و مدیران شهرداری بندرعباس استفاده شده است. در مرحله تعیین جامعه آماری سعی شد که در هر مورد جامعه ای با بیشترین میزان تخصص انتخاب شود. در این تحقیق به دلیل محدود بودن تعداد خبرگان این حوزه، و همچنین تخصصی بودن کار در این زمینه از روش نمونه گیری در دسترس استفاده می شود. به دلیل اینکه جامعه آماری تحقیق ،محدود به خبرگان دارای سابقه دراین زمینه و مدیران ارشد دارای مسیولیت تصمیم گیری و برنامه ریزان در سازمان مورد مطالعه می باشد، پرسشنامه های تحقیق میان تمامی افراد واجدشرایط در دسترس که تعداد آنها 43 نفر بوده پخش شده و از تمامی آنها نظر خواهی شد. در بخش تجزیه وتحلیل داده ها با استفاده از تکنیک تصمیم گیری چند معیاره (ویکور فازی) مورد ارزیابی و رتبه بندی قرار گرفتند که نتایج پژوهش نشان از اهمیت بالای ابعاد مالی واقتصادی در تاخیر پروژه ها داشته و محقق با ارایه چندین راهکار در ابعاد مالی واقتصادی و با هدف بهبود شرایط در راستای کاهش تاخیر پروژه ها پژوهش را به پایان رسانده است.

کلیدواژه ها

تاخیر پروژه ها، پروژه های عمرانی، ویکور فازی ، تصمیم گیری چند معیاره

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.