بررسی آزمایشگاهی تاثیر اجزاء ملات تزریقی بر مقاومت پیوند نیل خاکی

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی عمران ، معماری و طراحی شهری
  • کد COI اختصاصی: ICCACS03_063
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 456
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هادی نیک نژاد

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه تربیت مدرس، تهران،ایران

محمد علیایی

استادیار ژیوتکنیک، دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه تربیت مدرس، تهران ، ایران

میلاد شمسافر

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران

چکیده

با گسترش زندگی شهری و نیاز روزافزون به فضاهای ساختمانی علی رغم محدودیت زمین مناسب برای احداث ساختمان ها از یک سو و نیز برآورده نمودن فضای مناسب جهت پارکینگ و تاسیسات به لحاظ تامین ضوابط و معیارهای شهرداری ها از سوی دیگر، اجرای گودبرداری ها به جزیی جدایی ناپذیر در اکثر پروژه های عمرانی و ساختمانی تبدیل شده است. یکی از روش های نوین و کارآمد پایدارسازی گودها، روش میخکوبی می باشد. یکی از پارامترهای مهم طراحی در این روش، مقاومت پیوند می باشد که به نحو قابل ملاحظه ای تحت تاثیر فرآیند تزریق می باشد. فرآیند تزریق به پارامترهای مختلفی مانند فشار تزریق، الگوریتم تزریق و اجزاء ملات تزریقی وابسته است، لیکن به دلیل کمبود مطالعات انجام شده در مورد تاثیر اجزاء ملات تزریقی بر مقاومت پیوند، در تحقیق حاضر اثر نوع ملات با استفاده از افزودنی منبسط شونده بر مقاومت باند بوسیله ی دستگاه بیرون کشش آزمایشگاه بررسی شده است. نتایج حاصل نشان داد که استفاده از افزودنی منبسط شونده به میزان معین سبب افزایش مقاومت پیوند در نمونه ی آزمایشگاهی گردید.

کلیدواژه ها

نیلینگ، اجزاء ملات، دستگاه بیرون کشش، مقاومت پیوند

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.