کارآفرینی سازمانی: اولویت بندی موانع داخلی (ساختاری – رفتاری) با تاکید بر دیدگاه مدیران (مطالعه موردی در اداره کل بنادروکشتیرانی استان مازندران-بندر نوشهر)
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: اولین همایش ملی کارآفرینی
- کد COI اختصاصی: ENTREP01_280
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 473
نویسندگان
دانشجوی دکتری کارآفرینی -کسب و کار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس
دانشجوی دکتری مدیریت دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس
چکیده
هدف از این پژوهش اولویت بندی موانع داخلی (ساختاری – رفتاری) کارآفرینی سازمانی از دیدگاه مدیران می باشد. با توجه به نحوه گردآوری اطلاعات، پژوهش حاضر توصیفی – پیمایشی می باشد. جامعه آماری پژوهش تمامی مدیران، به تعداد 50 نفر می باشند. همچنین با توجه به محدود بودن جامعه آماری از نمونه گیری استفاده نشده است. ابزار گردآوری داده ها، پرسشنامه می باشد.ضریب آلفای کرونباخ پرسشنامه 81 % محاسبه گردید که نشان می دهد پرسشنامه از پایایی برخوردار است. برای اولویت بندی موانع داخلی (ساختاری – رفتاری) کارآفرینی سازمانی از دیدگاه مدیران از آزمون فریدمن که توسط نرم افزار SPSS انجام گردید، استفاده شد. یافته ها نشان داد در اولویت بندی موانع داخلی (ساختاری- رفتاری) کارآفرینی سازمانی از دیدگاه مدیران، پیچیدگی و تعداد اهداف اولین رتبه، سپس تصمیمات نادرست مدیران و همچنین عدم تفویض اختیار کافی هر دو رتبه دوم و عدم وجود رقابت شرکتهای ثانویه در تخلیه و بارگیری کالاها رتبه سوم و آخر را به دست آوردند. نتیجه گیری می شود که ابعاد موانع داخلی کارآفرینی سازمانی دارای اهمیت و اولویت متفاوتی می باشند.کلیدواژه ها
کارآفرینی سازمانی، موانع داخلی ، موانع ساختاری، موانع رفتاری، دیدگاه مدیرانمقالات مرتبط جدید
- بررسی کاربرد سیستم های پیشنهاددهنده هوشمند در افزایش فروش
- بررسی پذیرش بازاریابی با هوش مصنوعی در صنعت هتلداری (هتل های جزیره کیش )
- بررسی هوش تجاری و رویکردهای نوین بازاریابی برند استارباکس (مطالعه موردی )
- بررسی تاثیر اینفلوئنسر مارکتینگ و تجربه حسی برند بر روی درگیری مصرفکننده، و بررسی تاثیر درگیری مصرف کننده بر نگرش برند و قصد خرید
- بررسی اثر “تاثیر اطلاعاتی “ و “تاثیر عملی “ بر قصد گردشگری سلامت جوانان با واسط “ارزش درک شده“
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.