ترویج ( پروموشن) فروش در محیط های آنلاین طبق نظریه تعامل فرا اجتماعی (مورد مطالعه: شرکت بخش قطعات اصلی ایرتویا و نگین خودرو)

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: اولین همایش ملی کارآفرینی
  • کد COI اختصاصی: ENTREP01_163
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 521
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید جعفری کجوری

دانشجوی ارشد مدیریت کارآفرینی

چکیده

برندها جایگاه خود را در محیط های رسانه های اجتماعی محکم می کنند، انتظارات مشتریان را بالا می برد. بنابراین، این امر باعث پیشبرد توسعه فناوری در کمک به روند تعامل می شود. درک روش هایی که از طریق آن ها برند ها می توانند ویژگی های رو در رو و کیفیت روابط صمیمی را حفظ کنند توسط رسانه اجتماعی ارایه شده است، این در حالی است که تحقق انتظارات مشتریان در میان حجم رو به افزایش تعامل ها تبدیل به امری ضروری شده است. این تحقیق طبق آثار مرتبط با ارتباطات پیشنهاد می کند که نظریه تعامل فرا اجتماعی (PSI) ممکن است به عنوان لنز های نظری در طراحی راهبرد های موفقیت آمیز رسانه اجتماعی استفاده شود. با توجه به اینکه در کشورمان مطالعاتی چندانی در این زمینه انجام نشده است. بنابراین بررسی این ( پروموشن) فروش از اهمیت دو چندان برخوردار است، زیرا با ورود به دنیای تجارت الکترونیکی و استفاده از ابزارهای نوین در حوزه هایجدید فناوری و تجارت، بنگاه ها ناگزیر خواهند شد تا با بکارگیری( پروموشن) فروش نوین تجاری، خود را برای فشارهای رقابتی جدید آماده نمایند. نتایج تحقیق نشان می دهد که نتایج حاصل از این پژوهش در شرکت بخش قطعات اصلی ایرتویا و نگین خودرو نشان داد که مزایای ادراک شده، ریسک ادراک شده، لذت بخش بودن خرید، فاکتور های روانشناختی، طراحی و بسایت توان ترویج( پروموشن) فروش در محیط های آنلاین را دارا می باشد بدین معنی که این متغیر عاملی تعیین کننده و موثر فروش اینترنتی شرکت بخش قطعات اصلی ایرتویا و نگین خودرو می باشد.

کلیدواژه ها

ترویج( پروموشن)، فروش، محیط، آنلاین، تعامل، فرا اجتماعی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.