بررسی روش های امنیتی در پایگاه داده عامل سیار

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی تحقیقات بین رشته ای در مهندسی برق، کامپیوتر، مکانیک و مکاترونیک در ایران و جهان اسلام
  • کد COI اختصاصی: ECMM01_022
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 439
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرهنگ پدیداران مقدم

استادیار گروه کامپیوتر، موسسه ی آموزش عالی اشراق بجنورد

احمد معلمی

دانشجوی کارشناسی ارشد، موسسه ی آموزش عالی اشراق بجنورد

چکیده

شبکه موردی موبایل (MANET) در حال تبدیل شدن به یک نوع نسل جدید شبکه های بیسیم نسل جدید است. با این وجود، به دلیل خاصیت خاص آن، به راحتی از حملات مختلف جلوگیری می کند . به منظور ارزیابی و سنجش امنیت MANET در زمان واقعی و ایجاد این شبکه واکنش نشان می دهد، جایگزین امیدوارکننده این است که مکانیسم های تشخیصی که نقش دوم خط دفاع برای شناسایی حملات در MANET ها هستند، ادغام شوند . ما یادآوری می کنیم که در بیشتر مکانیسم های تشخیص حمله، ضروری و حیاتی است که اطلاعات مربوط به امنیت را برای تحلیل بیشتر جمع آوری کند. اگر جمع آوری داده های مربوط به امنیت غیرقابل اعتماد باشد، تشخیص حمله و سنجش امنیت ممکن است تحت تاثیر قرار گیرد و معلوم شود . متاسفانه، تعداد کمی از مطالعات موجود مربوط به جمع آوری اطلاعات مربوط به امنیت در تشخیص حمله به منظور اندازه گیری قابل اعتماد امنیتی است . این ادبیات یک بررسیجامع در مورد جمع آوری داده های امنیتی برای تشخیص حمله و اندازه گیری امنیت در MANET ندارد . در این مقاله، تعدادی از الزامات موردنیاز برای جمع آوری داده های مربوط به امنیت قابل اعتماد را پیشنهاد می کنیم و سپس مکانیسم های تشخیص در MANET هایی را که در 20 سال اخیر منتشرشده اند، بررسی می کنیم. به طور خاص، الزامات پیشنهادی را به عنوان مجموعه ای از معیارها برای ارزیابی کار موجود در مورد جمع آوری داده های مربوط به امنیت مورداستفاده قرار می دهیم . بر اساس نظرسنجی و ارزیابی، ما تعدادی از مسایل باز را شناسایی می کنیم و مسیرهای تحقیقاتی آینده را مشخص می کنیم

کلیدواژه ها

لاتینMANETs ، اندازه گیری امنیت، تشخیص نفوذ، جمع آوری داده ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.