طراحی و شبیه سازی اینورتر H-Bridge برای اتصال به شبکه یک مزرعه خورشیدی وردیابی حداکثر توان با روش آشوب و مشاهده

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی مهندسی برق کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: ECIE05_010
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 807
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عباس سلطانیان اصل

کارشناسی ارشد ، دانشگاه غیاث الدین جمشید کاشانی

چکیده

با افزایش پدیده گرمایش زمین و مشکلات زیست محیطی فراوان بهدلیل استفاده از منابع سوخت های فسیلی بشر مجبور به استفاده از منابع پاک ترو انرژی تجدید پذیر بهمنظور تولید برق خود شده است. از جمله مهمترین منابع انرژی تجدید پذیر میتوان به انرژی خورشیدی اشاره کرد. وظیفه تبدیل انرژی خورشید به الکتریسیته بر عهده پنل های خورشیدی است. اتصال به شبکه این نیروگاه های خورشیدی همواره چالش بزرگ استفاده از آنهاست. امروزه انواع مختلفی از اینورتر ها معرفی میشوند که هرکدام به نسبت مزایا و معایب و کاربردهایی که قرار است از انها استفاده شود تقسیم بندی می شوند. یکی دیگر از مسایل در بهره برداری از این منابع بحث ردیابی توان است. پنل های خورشیدی با توجه به حرارت و تابشی که از نور خورشید دریافت میکنند توان های مختلفی در خروجی عرضه میکنند.این مقاله با استفاده از اینورتر H-bridge سه سطحی با مدولاسیون پهنایپالس سینوسی و یک ردیاب حداکثر توان با روش آشوب و مشاهده ضمن افزایش توان خروجی پنل فتوولتاییک آنرا تبدیل به AC میکند. شبیه سازی با نرم افزار Matlab انجام گرفته و نتایج خروجی درستی عملکرد اینورتر و ردیاب توان را نشان میدهد.

کلیدواژه ها

انرژی خورشیدی، اینورتر H-bridge ، ردیابی نقطه حداکثر توان، آشوب و مشاهده، مدولاسیون پهنای پالس سینوسی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.