استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی: فرصت ها و چالش ها

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: همایش بین المللی جامع حسابداری ایران
  • کد COI اختصاصی: CAEI03_015
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 705
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اعظم ولی زاده لاریجانی

استادیار، حسابداری، دانشگاه الزهراء (س)، تهران، ایران

راحله میرزایی بیرامی

کارشناسی ارشد، حسابداری، دانشگاه الزهراء(س)، تهران، ایران

چکیده

رشد تجارت بین المللی و جریان های سرمایه و پیوستگی اقتصادی فزاینده طی سه دهه گذشته، منجر به تمایل به هماهنگ سازی استانداردهای حسابداری در میان کشورها شده است و همچنین از نظر بال، تا زمانی که حسابداری به وسیله عوامل اقتصادی و سیاسی شکل می گیرد، هماهنگ سازی استانداردهای حسابداری و رویه های عمل، پیامدی اجتناب ناپذیر جهت افزایش یکپارچگی بازارها و رویه ها خواهد بود. این موضوع در دهه های اخیر با پذیرش اجباری استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی (IFRS ) در بسیاری از کشورها تایید شده است. از این رو نیازمند استانداردهای حسابداری پایدار، جامع و مبتنی بر اصولی روشن در ارتباط با واقعیات اقتصادی هستیم که به اندازه کافی همسان بوده و در جهان یکپارچه امروز، امکان استفاده از آن ها و مفهوم بودنشان برای همگان فراهم باشد.با توجه به اهمیت جهانی شدن بازارهای سرمایه و لزوم به کارگیری استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی برای پیوستن به بازارهای جهانی، هدف اصلی این تحقیق بررسی مزایا و معایب به کارگیری استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی می باشد.

کلیدواژه ها

استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی، کیفیت گزارشگری، ویژگی های کیفی اطلاعات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.