راه کارهای بیم در پوسته های پنلی پارامتریک و تجارب پروژه سالن همایشهای بین المللی اصفهان
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مدل سازی اطلاعات ساختمان
- کد COI اختصاصی: BIMCONF01_008
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 588
نویسندگان
کارشناسی ، عمران گرایش عمران
کارشناسی ، عمران گرایش عمران
چکیده
راه کارهای بیم در پروژه هایی با مقیاس متوسط تا بزرگ منجر به بهبود کیفیت ساخت و اجرا، کاهش هزینه و زمان و در نهایت افزایش بهره وری و کاهش اتلاف انرژی خواهد شد. این مسیله به صورت عملی در پروژه سالن همایش های بین الملی اصفهان مورد بررسی قرار گرفت. در بخش مرکزی ، بنایی پوسته ای کره شکل با نمای پنلی پارامتریک طراحی شده بود . به دلیل پیچیدگی های اجرای پنل های خاص در پوسته کره شکل و همچنین عدم وجود اطلاعات دقیق ، قبل از ساخت با هدف تعیین فواصل و اندازه های بین هر پنل و ارایه نقشه های چون ساخت ، پروژه با راه کارهای بیم مدلسازی شد. استفاده از بیم منجر به دقت در اجرای کار و تسهیل تغییرات پیش بینی نشده به دلیل مشکلات و محدودیت های اجرایی گردید به گونه ای که هماهنگی و یکپارچگی کامل بین بخش های مختلف فنی و اجرا و بهره برداران ایجاد شد . نتایج سازمانی و رفتاری بیم در این گونه پروژه ها منجر به اصلاح رفتارهای فنی و اجرایی سنتی و اصلاح تیوری های اولیه و ایجاد یک دید شفاف در خصوص این مرحله از اجرای پروژه شد . استفاده از راه کارهای بیم متناسب با مقیاس و وزن مالی هر پروژه منجر به ایجاد بهره وری بیشتر شده و منافع حاصل شده از آن رضایت کافی به ذی نفعان پروژه بخشیده و تداوم تولید و رونق بازار را یاری می بخشد .کلیدواژه ها
بیم ، مدل سازی اطلاعات ، نمای پارامتریک ، مختصات اجرا ، نقشه چون ساخت ، کاهش هزینه و زمانمقالات مرتبط جدید
- بهبود مدیریت بحران در ایران: تحلیل اجرای توصیه های ارزیابی و چالش های موجود
- ارزیابی حسابرسان خارجی از عملکرد حسابرسی داخلی در شرکت های پارک علم و فناوری فارس
- فلسفه اخلاقی و باورهای اخلاقی حسابرسان
- نقش هوش مصنوعی در آینده حسابداری: فرصتها و چالشها
- تاثیر یادگیری سازمانی بر آموزش و بهسازی منابع انسانی با نقش تعدیلگر هوش سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.