ارایه سیستم جامع کنترل پروژه با ایجاد ارتباط بین زمان بندی، مدل سه بعدی و پایگاه داده
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مدل سازی اطلاعات ساختمان
- کد COI اختصاصی: BIMCONF01_002
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 891
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد گرایش مهندسی و مدیریت ساخت، داانشکده عمران دانشگاه علم و صنعت ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد گرایش مهندسی و مدیریت ساخت، داانشکده عمران دانشگاه علم و صنعت
دانشیار ، عضو هییت علمی دانشکده عمران دانشگاه علم و صنعت ایران
چکیده
در این مقاله یک سیستم هوشمند خودکار و یکپارچه کنترل پروژه پیشنهاد شده است که با توجه به استفاده از مدل سه بعدی، تصویرسازی و نیز یکپارچه سازی اطلاعات، کمک موثری در بهبود درک مدیران پروژه از وضعیت پیشرفت و شرایط کلی پروژه بوده و فرآیند تصمیم گیری را سریعتر و موثرتر مینماید. این سیستم به نحوه جمع آوری اطلاعات چون-ساخت پروژه وابسته نمیباشد و این اطلاعات میتوانند از هر منبعی دریافت شوند. درحال حاضر تقریبا تمامی کارهای نظارت و کنترل پروژه با استفاده از نرم افزارهای متداول برنامهریزی و کنترل پروژه انجام میشوند، درحالی که این نرم افزارها هیچگونه قابلیت تصویرسازی و نمایش سه بعدی مدل چون-برنامه و چون-ساخت را ندارند. نوآوری اصلی سیستم پیشنهادی امکان انجام امور کنترل پروژه، مشاهده تمامی اطلاعات مربوط به فعالیتها ذخیره شده در پایگاه داده اکسس و نرم افزار مایکروسافت پراجکت، و نیز بروزرسانی اطلاعات پیشرفت فعالیتهای پروژه از طریق مدل سه بعدی به طور مستقیم، میباشد. چارچوب پیشنهادی علاوه بر استفاده از تمامی امکانات نرم افزارهای برنامه ریزی و کنترل پروژه، امکان مشاهده بصری مدل های چون-برنامه و چون-ساخت، اصلاح اطلاعات، مشاهده گزارشات و نیز ذخیره و مشاهده تصاویر اجرایی را فراهم آورده و با توجه به سیستمهای امنیتی تعبیه شده، امکان ایجاد سطح دسترسی های مختلف برای کاربران متفاوت را فرآهم می آورد. در پایان این چارچوب با استفاده از متداول ترین نرم افزارهای این حوزه به مرحله اجرا درآمده است.کلیدواژه ها
مدل سازی اطلاعات ساختمان ، کنترل پروژه، مدل چهاربعدی، مدیریت زمان بندی، تصویرسازمقالات مرتبط جدید
- بهبود مدیریت بحران در ایران: تحلیل اجرای توصیه های ارزیابی و چالش های موجود
- ارزیابی حسابرسان خارجی از عملکرد حسابرسی داخلی در شرکت های پارک علم و فناوری فارس
- فلسفه اخلاقی و باورهای اخلاقی حسابرسان
- نقش هوش مصنوعی در آینده حسابداری: فرصتها و چالشها
- تاثیر یادگیری سازمانی بر آموزش و بهسازی منابع انسانی با نقش تعدیلگر هوش سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.