بررسی امنیت در سکونتگاه های غیررسمی و تاثیر آن بر توسعه پایدار شهری مطالعه موردی: محله فلک الدین (شهر خرم آباد)
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: دومین همایش ملی معماری، فرهنگ و مدیریت شهری
- کد COI اختصاصی: ACUM02_063
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 565
نویسندگان
استادیار عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد
دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری، دانشگاه آزاد واحد بروجرد
چکیده
در سالهای اخیر، غیررسمی شدن مسکن شهری و ناامنی مالکیت توجه بسیاری از سازمانهای جهانی را به خودجلب کرده و منجر به ایجاد مطالعات وجریانهای فکری جدیدی در زمینه ارتقاء امنیت تصرف شده است . اینپژوهش با رویکردی توصیفی – تحلیلی، از طریق مطالعات میدانی و کتابخانه ای، با استفاده از مدل تحلیل استراتژیک swot به تجزیه و تحلیل امنیت در محله فلک الدین )شهر خرم آباد( می پردازد و سپس آن را ارزیابی نموده و راهبردهای استراتژیک را بیان می داریم. ساکنان آماری در بردارنده ساکنان بافت حاشیه ای - محله فلک الدین )شهر خرم آباد( به میزان 9456 می باشند. در تجزیه و تحلیل کارشناسی مدل سوات از 30 نفر کارشناس نیز بهره گرفته شده است. دو نوع پرسش نامه طراحی شد: پرسش نامه اول مربوط به سرپرستان خانوارهای ساکن در محله فلک الدین )تعداد پرسشنامه 350 ( و پرسش نامه دوم مربوط به متخصصین می باشد سپس با استفاده از مدل )سوات(، نقاط قوت، ضعف، فرصت ها و تهدیدها بررسی شده و در نهایت راهکارهای رسیدن به چشم انداز ارایه می شود. نتایج حاصل نشان می دهد کهدر بین راهبردهای مورد بررسی نیز مهم ترین راهبردها دربردانده مشارکت دادن مردم در طرح ها، که عدم توجه به خواسته های مردم در هر امری عدم عدالت در امور را سبب می شود و مشارکت مردم در طرح ها نشان دهنده توجه مسولین به خواسته ها و نیازهای آنها می باشد.کلیدواژه ها
امنیت، سکونتگاه های غیررسمی، توسعه پایدار شهری، محله فلک الدین، شهر خرم آبادمقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.