معاملات در بیع سنتی و بیع الکترونیکی
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: کنفرانس ملی علوم اسلامی و پژوهش های دینی
- کد COI اختصاصی: RELIGI01_223
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2372
نویسندگان
گروه حقوق، واحد دورود، دانشگاه آزاد اسلامی، دورود، ایران
گروه حقوق، واحد دورود، دانشگاه آزاد اسلامی، دورود، ایران
چکیده
این نوشتار با مفروض دانستن اهمیت بیع و داد و ستد در ارتباطات اجتماعی- اقتصادی جوامع امروز، تلاش دارد هم راستای تبادلات نوین تجاری اعم از بیع الکترونیکی ایجاد مسایل و موضوعات جدید مرتبط با آن وضرورت آشنایی متعاملین نسبت به موضوع و احکام بیع را مد نظر قرار دهد. با توسعه فناوری و گسترش ارتباطات از طریق فضای مجازی و اینترنت، نوع و نحوه انعقاد قراردادها نیز با تغییراتی همراه بوده است. از جمله عقودی که به صورت الکترونیکی در فضای مجازی و بدون حضور طرفین در مجلس عقد صورت می گیرد، بیع الکترونیکی می باشد. قراردادهای الکترونیکی اگرچه در نحوه انعقاد، شکل توافق و ابراز اراده ( ایجاب و قبول ) با قراردادهای سنتی ( غیر الکترونیکی ) متفاوت است ولی در بسیاری موارد از جمله رعایت شرایط اساسی معاملات که شامل قصد و رضای طرفین، موضوع معین مورد معامله، اهلیت طرفین و جهت مشروع معامله می باشد، دارای ماهیت یکسانی با بیع و قراردادهای سنتی می باشند.کلیدواژه ها
بیع، لبع الکترونیکی، بیع سنتیمقالات مرتبط جدید
- تفاوت رویکرد اسلام و نظریه پردازان پست مدرن به مفهوم حقیقت دینی
- نظام انسان شناسی در اندیشه آیت الله مصباح یزدی (ره)
- تحلیل تطبیقی تصرف عدوانی و خلع ید در چارچوب آیین دادرسی ایران
- پژوهشی تدبری در کاربرد اسم جلاله«الله » در قرآن کریم با رویکردی درونقرآنی
- زیست مادرانگی در کشاکش نقشهای چندگانه: بازخوانی نقش مادر شاغل در پرتو آموزههای رضوی و روانشناسی معاصر
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.