مدلسازی استخراج آرسنیک (III) با استفاده از سیستم غشاء مایع امولسیونی

  • سال انتشار: 1388
  • محل انتشار: همایش ملی مهندسی شیمی
  • کد COI اختصاصی: NCCEESLAMSHAR01_203
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1814
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پژمان کاظمی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب دانشکده تحصیلات تکمیلی

چکیده

سیستم های غشا مایع امولسیونی ، سیستم های نوین و روش موثری برای بازیافت یونهای فلزی از پسابها می باشند. با توجه به گسترش سریع استفاده ازاین گونه غشاها در زمینه جداسازی یونهای فلزی و ضرورت پیش بینی رفتار این فرایند، مدلسازی انتقال جرم در این نوع غشاها را دراین تحقیق ارائه نمودیم. دو مکانیزم شناخته شده در انتقال یک سازنده ای یک مخلوط به فاز داخلی غشا عبارتند از نوع اول و نوع دوم. در این مقاله مدل ریاضی مکانیزم نوع دوم یعنی انتقال تسهیل یافته به وسیله حمل کننده مورد بررسی قرار گرفت. معادلات دیفرانسیل بدست آمده بصورت تحلیلی و با استفاده از روش تبدیل لاپلاس حل شدند. در نهایت نیز جوابهای مدل با یک سری داده آزمایشگاهی مربوط به استخراج آرسنیک مورد مقایسه قرار گرفت. نتیجه این مقایسه بیانگر تطبیق خوب مدل با نتایج تجربی می باشد.

کلیدواژه ها

مدلسازی، غشا مایع امولسیونی، انتقال جرم، پساب، جداسازی، آرسنیک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.