بررسی مدل های نقدینگی در صنعت برق

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مدیریت ، اقتصاد و توسعه
  • کد COI اختصاصی: ICMET03_021
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 363
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

طیبه اقتداری

کارشناس برق منطقه ای هرمزگان

چکیده

در هر زمانی پیشبینی متغیرهای اقتصادی همانند نقدینگی یکی از الزامهای اصلی برای سیاستگذاری و برنامهریزیهای مناسب آینده به شمار می آید. اهمیت این بحث باعث شده است که در دهههای اخیر مدلها و الگوهایی مختلفی برای نقدینگی معرفی شده و توسعه یابد . در این بین از جمله بخشهای زیربنایی و مهم کشور صنعت برق میباشد. فقدان مدیریت مناسب هزینهها در این صنعت می تواند به صورت عدم کنترل یا کنترل ضعیف هزینهها، فقدان اطلاعات مالی صحیح در مورد هزینههای محصولات یا خدمات، تصمیم گیری ضعیف و کند یا غیر مبتنی بر اطلاعات و در نهایت افزایش هزینهها و کاهش سودآوری نمایان شود. از سویی نظام نقدینگی این شرکت باید طوری طراحی شود که دریافتها و پرداختها بر هم منطبق باشند. از آنجایی که هدف پژوهش حاضر بررسی مدلهای نقدینگی در صنعت برق میباشد بنابراین در آن به بررسی چند مدل سنتی چون مدلهای بومول، میلر - اور و برانک پرداخته شده است. اما نکته مهم اینکه مدل-های مذکور از پارامترهای ساده استفاده میکنند که علت آن محدودیت محاسباتی و الگوریتمی دوره زمانی آن مدلهاست. امروزه سطح محاسبات کمی مدیریت مالی پیشرفت زیادی کرده است و یکی از علل عمده آن کاربرد رایانه در حوزه دانش مدیریت مالی است. در دهه اخیر در حوزه مالی، به جز مدلهای خطی و غیر خطی، از مدلهای آشفتگی، شبکههای عصبی و انواع زیرمجموعههای آن به طور گسترده استفاده شده است. امروزه بستههای نرمافزاری و مدلهای شبیهسازی سطح بالا به کار میروند.

کلیدواژه ها

نقدینگی، صنعت برق، هزینه، مدل

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.