بررسی معیارهای جهت انتخاب تجهیزات به منظور پایش مداوم با استفاده از ANP فازی در شرکت نیک بسپار یزد

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس اقتصاد و مدیریت کاربردی با رویکرد ملی
  • کد COI اختصاصی: TOROUD05_035
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 472
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدمصطفی مرتضوی

کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد ایران

مریم گلمشکی

کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه یزد ایران

چکیده

نگهداری و تعمیرات نقش مهمی در حفظ قابلیت اطمینان در دسترس بودن، کیفیت تولیدات، کاهش ریسک، افزایش بازدهی و امنیت تجهیزات برعهده دارد. بنگاه های تولیدی همواره درصدد کاهش هزینه های تولید هستند. یکی از هزینه های اساسی این بنگاه ها تعمیرات است که عمدتا با توجه به نوع صنعت، 15 تا 75 درصد هزینه های تولید را تشکیل می دهد . سیاست مناسب تعمیرات می تواند نقش مهمی در دسترس پذیری و پایایی، کیفیت تولید، و ایمنی سیستم داشته باشد. اما متاسفانه در مقایسه با مباحث تولید که بسیار مورد توجه محققان و نویسندگان است، به نگهداری و تعمیرات چندان اهمیت داده نشده است. همین مساله یکی از دلایل کارآیی پایین تر بخش نگهداری و تعمیرات نسبت با سایر بخش هاست. مدیران ارشد شرکت های تولیدی انتظاری که از بخش نگهداری و تعمیرات دارند بیشترین دسترسی به تجهیزات می باشد و در صورتی که تجهیزی باعث توقف خط تولید گردید. این توقف برنامه ریزی شده باشد این امر مدیران نگهداری و تعمیرات را وادار نموده است. تا از هر روشی برای جلوگیری از توقف ناگهانی تجهیزات جلوگیری نمایند یکی از روش هایی که کاربرد بسیاری زیادی در صنایع جهان پیدا نموده است. CM می باشد که با توجه به استفاده از تجهیزات خاص روش بسیار هزینه بری است که شرکت های مختلف سعی دارند تا تجهیزاتی که واقعیا نیاز به پایش مداوم دارند تحت CM قرا ردهند. هدف از این پروژه این است که با استفاده از معیارهای علمی و تکنیک های تصمیم گیری که هم اکنون در جهان مرسوم است اولویت بندی برای تمام تجهیزات حساس کارخانه انجام داده و طبق آن مشخص کنیک که هچه تجهیزاتی نیاز به پایش مداوم دارند و چه تجهیزاتی در رحله بعدی اولویت قرار می گییرند.

کلیدواژه ها

نگهداری و تعمیرات، ANP,CM، نیک بسپار یزد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.