سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: SEPP05_007
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 199
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله رابطه محتوای الکترونیکی وفناوری آموزشی با یادگیری دانش آموزان
چکیده مقاله:
هدف پژوهش حاضر، بررسی رابطه محتوای الکترونیکی و فناوری آموزشی با یادگیری دانش آموزان روستای هیچان، از توابع شهرستان نیکشهر، در استان سیستان و بلوچستان است .جامعه آماری این پژوهش دانش آموزان پایه دهم ادبیات و علوم انسانی ،مدرسه آسیه هیچان در سال تحصیلی 1396-1397به تعداد20نفر می باشد .که متاسفانه به علت وجود کمبود های شدید ارتباطی و فناوری و عدم وجود اینترنت قوی در این منطقه دانش آموزان از این نعمت بزرگ که باعث باز شدن دریچه های ذهن به افق های تازه این جهان می شود محرو م هستند . پژوهش حاضر با هدف تاثیر تکنولوژی و فناوری اطلاعات در روند تعلیم و تربیت و نقش دانش آموزان ومعلم در این روند و میزان یادگیری دانش آموزان انجام شده است. این پژوهش در زمره پژوهش های کتابخانه ای می باشد یافته ها موید این مطلب است که تکنولوژی آموزشی می تواند فاصله یاد گیری در دنیای خارج و داخل مدرسه را روز به روز کاهش دهد . معلمان باید بپذیرند، دانش آموزان در برخی از زمینه های تخصصی، نسبت به آنان عملکرد بهتری دارند و لذا باید در یادگیری آن فناوری ها بکوشند. تکنولوژی آموزشی می تواند دسترسی به فرهنگ و آموزش یکسان ،برای همه میسر کند. نتایج نشان داده است که بین نگرش به استفاده از محتوای الکترونیکی و فناوری آموزشی با یادگیری دانش آموزان رابطه مثبتی وجود دارد که مهمترین نتایج این پژوهش عبارتند از : پویایی دانش-آموزانی که در فراگیری علوم و دروس خود از اینترنت استفاده می کنند و دانش آموزانی که از اینترنت در فراگیری علوم مختلف استفاده نمی کنند، تفاوت معنا داری وجود دارد، همچنین بین خلاقیت و نوآوری دانش آموزان که از فناوری اطلاعات و ارتباطات استفاده می کنند وآن دسته که استفاده نمی کنند،تفاوت های زیادی وجود دارد که قابل مقایسه نیست.
کلیدواژه ها:
محتواي الكترونيكي، فناوري آموزشي، يادگيري، پيشرفت تحصيلي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/799950/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بلوچی، نسا و الهی، ذبیح اله،1397،رابطه محتوای الکترونیکی وفناوری آموزشی با یادگیری دانش آموزان،پنجمین کنفرانس ملی روانشناسی علوم اجتماعی و تربیتی،بابل،،،https://civilica.com/doc/799950
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، بلوچی، نسا؛ ذبیح اله الهی)
برای بار دوم به بعد: (1397، بلوچی؛ الهی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیل محتوای کتابهای درسی علوم اجتماعی دوره ابتدایی از نظر جایگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات
- تکنولوژی اطلاعات و نقش آن در مدیریت منابع انسانی
- آسیب شناسی اجرای سیاست ها و خط مشی های خصوصی سازی درایران
- عصر ارتباطات؛ فنآوری های نوین وجایگاه آن ها در فرآیند آموزش
- تبیین جامعه شناختی تاثیر ساختار خانواده بر هویت ملی و فردی (مورد مطالعه دانشجویان دانشگاه پیام نور گرمسار)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- کنکاشی در سخت گیری های درسی والدین و عواقب آن در آینده دانش آموزان
- رابطه بین خوش بینی تحصیلی دانش آموزان با تجارب مثبت دانش آموزان در مدرسه
- بررسی گرایش جنسی در انسان ها و رابطه آن با هویت جنسی
- برنامه ریزی درسی با رویکرد تعلیم و تربیت اسلامی
- نقش نیازهای روانشناختی، سبک های دلبستگی و انسجام خانواده در ازدواج زود هنگام دختران نوجوان: یک مطالعه پس رویدادی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.