بررسی تاثیر استفاده از سنسورها در بهبود عملکرد گندم

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: یازدهمین کنگره ملی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون ایران
  • کد COI اختصاصی: NCAMEM11_278
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 534
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدمهدی قیاسوند حاجی آبادی

دانشجوی کارشناسی مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشگاه بوعلی سینا

سمانه زیبازاده

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشگاه بوعلی سینا

حسنا محمدی منور

استادیار مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشگاه بوعلی سینا

چکیده

غلات به عنوان یکی از مهمترین تولیدات بخش کشاورزی، از مهمترین منابع مستقیم و غیرمستقیم غذای بشر است .در این میان،گندم به عنوان عمده ترین محصول غله در جهان دارای اهمیت فراوانی است .امروزه در کشورهای در حال توسعه، غلات و به خصوصگندم، نقش مهمی را در سبد مصرفی خانوار ایفا می کند . از سویی دیگر، سلامت و امنیت غذایی مردم نیز به موقعیت بخشکشاورزی بستگی دارد. با توجه به رشد جمعیت و نیاز فزاینده کشور به تامین محصولات استراتژیک کشاورزی، همچون گندم، استفادهمناسب از امکانات موجود برای دستیابی به سطح تولید مناسب و کارای محصولات کشاورزی، و به عبارتی دیگر، افزایش تولید در واحدسطح یا بالاتر بردن راندمان تولید، از جمله اهداف مهم این بخش است. از این رو، اطلاع از میزان کارآیی کشت گندم، زمینه سازتخصیص بهینه منابع و افزایش راندمان تولید است . به طور کلی ما در این مقاله به افزایش راندمان و بازده مزاع گندم با استفاده ازسنسور ها می پردازیم.

کلیدواژه ها

سنسور،گندم، کشاورزی دقیق،آفات گندم

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.