سال انتشار: 1397
محل انتشار: نخستین همایش ملی نانوبیوتکنولوژی
کد COI مقاله: NBTCONF01_062
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 164
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
مشخصات نویسندگان مقاله تولید نانوداربست با استفاده از نشاسته گیاهی و به روش الکترواسپینینگ با کاربرد زخم پوشی برای رشد و تکثیر سلول های فیبروبلاست پوست (333 - NIH)
چکیده مقاله:
مهندسی بافت روش درمانی جدیدی به منظور مقابله با نقص های بافتی است که یکی از بخش های اساسی آن استفاده از داربست به خصوص داربست های پلیمری می باشد. یک داربست ایده آل باید شبیه ماتریکس خارج سلولی دارای خلل و فرج بسیار وبهم مرتبط باشد. پرکاربردترین، ساده ترین و کم هزینه ترین تکنیک ساخت داربست در چند سال اخیر الکتروریسی می باشد. بررسی امکان تولید یک پانسمان زخم مناسب تا هم فضای سه بعدی جهت رشد سلول ها را فراهم کرده و هم تجزیه نشود، به منظور درمان زخم های پوستی، هدف این پژوهش می باشد. پلیمر پیش ساز داربست با استفاده از نشاسته ی محلول در اسید فرمیک تهیه، الکتروریسی در شرایط بهینه انجام و داربست تولید شد. شکل نانوالیاف، تخلخل ها و عدم وجود گره در ساختار داربست با استفاده از میکروسکوپ الکترونی روبشی، تست های حلالیت در آب وFTIR بررسی شد. به منظور بررسی میزان رشد سلولها در حضور داربست داربست با استفاده از اشعه UV و الکلاستریل و میکروپلیت حاوی سلول های 33-NIH و داربست، همچنین سلول بدون داربست به عنوان کنترل به مدت 72 ساعت در داخل انکوباتور انکوبه شد. بعد از گذشت 72 ساعت، تست MTT انجام و Viability سلولها محاسبه شد. در ساختار نانو الیا ف گرهای مشاهده نشد ضمن آنکه خلل و فرجها کاملا بهم پیوسته و یکنواخت بودند. همچنین سلول ها در حضور داربست Viability داشته که اتصالشان به آن و افزایش رشد و تکثیرشان را به خوبی اثبات می کند. ضمنا Viability حدود 40 درصد محاسبه شد که بسته به داربست تولید شده در این پژوهش آمار بسیار خوبی است. نتایج حاصل نشان داد می توان امیدوار بود که به زودی قادر به تولید بانداژی از جنس نشاسته گیاهی با قیمت ارزان، جهت ترمیم زخم های پوستی باشیم.
کلیدواژه ها:
مهندسي بافت، الكتروريسي، داربست نشاسته، رده سلولي 333-NIH
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/799275/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شرافت اصفهانی، شیلا و ترک زاده ماهانی، مسعود و عسکری، ناهید و عبدلی نسب، مریم،1397،تولید نانوداربست با استفاده از نشاسته گیاهی و به روش الکترواسپینینگ با کاربرد زخم پوشی برای رشد و تکثیر سلول های فیبروبلاست پوست (333 - NIH)،نخستین همایش ملی نانوبیوتکنولوژی،یزد،،،https://civilica.com/doc/799275
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، شرافت اصفهانی، شیلا؛ مسعود ترک زاده ماهانی و ناهید عسکری و مریم عبدلی نسب)
برای بار دوم به بعد: (1397، شرافت اصفهانی؛ ترک زاده ماهانی و عسکری و عبدلی نسب)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- STRUCTURAL HEALTH MONITORING SYSTEMS AS A FLAW DETECTION FOR SPOT - WELDING ON AIR- CRAFT FUSLAGE
- Multipass Autogenous TIG Welding ofSuper Duplex Stainless Steel
- Role of traversespeed on intermetallic compounds formation in dissimilarsteel/aluminum friction stir welds
- Friction Stir Welding of Aluminum Foam Sandwich Panels Manufactured by Infiltration of NaCl Space Holders
- ضرورت تدوین استانداردهای صنعت جوشکاری کشور و معرفی استانداردهای بین المللی ISO در زمینه جوشکاری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.