بررسی جذب فلزات سنگین توسط نانو لوله ی کربنی
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: نخستین همایش ملی نانوبیوتکنولوژی
- کد COI اختصاصی: NBTCONF01_060
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 479
نویسندگان
استادیار گروه شیمی، دانشکده علوم، واحد یزد، دانشگاه آزاد اسلامی، یزد، ایران
دانشجوی گروه شیمی، دانشکده علوم، واحد یزد، دانشگاه آزاد اسلامی، یزد، ایران
چکیده
فلزات سنگین به دلیل عدم فروپاشی زیستی و زمان عمر طولانی تاثیر زیادی بر روی آلودگی محیط زیست داشته اند و دفع آنها از بدن انسان را به کندی صورت می گیرد. یکی از روش های رفع این مشکل استفاده از نانولوله های کربنی با مساحت سطح بالا، اندازه ی کوچک، پایداری شیمیایی و خواص ویژه است. در این تحقیق جذب فلزات سنگین به درون نانو لوله های کربنی با روش تابعیت چگالی و. شبه پتانسیل pzheh . upf انجام شد. انرژی قطع برابر با 50 ریدبرگ و نقاط مش بندی k در ناحیه ی بریلویین بعد از بهینه سازی برابر با 10*1*1 به دست آمدند. تمامی ساختارهای نانولوله و نانولوله فلز به طور کامل بهینه شدند و سپس ساختار و خواص الکترونی آنها به طور کامل بررسی گردید. نتایج به دست آمده نشان میدهد که بعد از بهینه سازی نزدیکترین فاصله ی نیکل، پالادیم و کادمیم تا دیواره ی نانولوله به ترتیب 1 / 98، 2 / 14 و A 3 / 92 است. بنابراین نیکل بیشترین جذب را به نانولوله ی کربنی (10 و 0) دارد. نتایج الکترونی نشان میدهد که گاف نواری نانولوله قبل از جذب برابر با eV 929/. است که یک نیمه رسانا است. بعد از جذب فلزات پالادیم و کادمیم به ترتیب برابر با 0 / 995 و 16798. است. بنابراین گاف نواری برای پالادیم به میزان کمی افزایش می یابد اما گاف نواری مربوط به کادمیم کاهش یافته و خاصیت رسانایی آن افزایش پیدا می کند. بعد از جذب نیکل نانو لوله خاصیت رسانایی پیدا می کند. نانولوله ی کربنی قادر به جذب شیمیایی نیکل در درون خود است و با این افزایش هدایت الکتریکی نانو لوله افزایش می یابد که حس گر خوبی برای جذب نیکل است.کلیدواژه ها
نانو لوله ی کربنی، هدایت الکتریکی، گاف نواری، جذبمقالات مرتبط جدید
- تحلیل عددی تاثیر متغیرهای ضخامت و طول نمونه بر ناهمگنی کرنش ورق مسی براساس تعداد پاس های فرایند پرس کاری شیاری
- بهینه سازی سیستم راهگاهی و کاهش عیوب ریخته گری در پروانه پمپ با استفاده از نرم افزار Pro-CAST
- تاثیر انجماد نفوذ یکنترل شده بر سینتیک همگن سازی آلیاژ ۷۰۶۸ آلومینیم
- کاربرد تکنولوژی و فناوری در تولیدات خودرو و مهندسی مکانیک
- مروری بر فرصت ها و چالش های هوش مصنوعی در حوزه استخراج از معادن
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.