مطالعه ی برخی روش های علمی برای بررسی وضعیت زیست تخریب پذیری بیوپلاستیک ها

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: کنگره توسعه همکاری های علمی منطقه ای علوم صنایع غذایی و کشاورزی
  • کد COI اختصاصی: CFAS01_383
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 592
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسام عمرانی فرد

دانشجوی دکتری مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد

محمدحسین عباسپورفرد

عضو هییت علمی گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد

مهدی خجسته پور

عضو هییت علمی گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد

علی دشتی

عضو هییت علمی گروه مهندسی شیمی، دانشکده مهندسی، دانشگاه فردوسی مشهد

چکیده

عدم زیست تخریب پذیری بسیاری از پلاستیک های مرسوم نفتی در کنار رشد فزاینده استفاده از پلاستیک ها، مشکلات زیست محیطی فراوانی را بوجود آورده است. مناظر نامناسب از آلودگی مراتع در کنار نشت پسماندهای حاصل از تخریب غیر کنترل شده و سوزاندن این پلاستیک ها تنها گوشه ای از مشکلات روزافزون این پلاستیک ها است که جان تمام موجودات زنده را تهدید می کند. استفاده از انواع پلاستیک های نفتی و عدم توانایی ظرفیت های موجود برای بازیافت آن ها، لزوم استفاده از پلاستیک های زیست تخریب پذیر را بیشتر کرده است. با آگاهی از این مشکلات، بسیاری از محققین در سال های اخیر به دنبال تولید پلاستیک هایی هستند که ضمن تامین کارایی های فنی، بتواند به راحتی در محیط زیست تجزیه شود. بنابراین وجود روش هایی که امکان زیست تخریب پذیری پلاستیک های ساخته شده را به صورت علمی مورد آزمایش قرار دهد ضروری به نظر می رسد. این پژوهش با هدف بررسی تحقیقات اخیر در مورد روش های مختلف علمی برای بررسی زیست تخریب پذیری پلیمرها انجام شده است.

کلیدواژه ها

بیوپلاستیک، آزمون های زیست تخریب پذیری، پلیمرهای زیست تخریب پذیر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.