مطالعه عددی و تجربی تکنولوژی فورج تزریقی قطعات محوری زایده دار

  • سال انتشار: 1387
  • محل انتشار: نهمین کنفرانس مهندسی ساخت و تولید
  • کد COI اختصاصی: ICME09_103
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1352
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد زادشکویان

استادیار - دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز

حسین جعفرزاده

دانشجوی کارشناسی ارشد ‐ مهندسی مکانیک ‐ ساخت و تولید دانشگاه تبریز

احسان عبدی سبوحی

دانشجوی کارشناسی ارشد‐ مهندسی مکانیک ‐ ساخت و تولید دانشگاه تبریز

چکیده

فرایند فورج تزریقی از فرایندهای شکل‌دهی دقیق بوده که قطعات محوری زایده‌دار مثل چرخ‌دنده‌ها یا هزارخارهای متصل به محور یکی از گروه قطعات قابل تولید با این پروسه می‌باشند .در این تحقیق به بررسی و مطالعه تولید قطعات محوری زایده‌دار با فرایند فورج تزریقی پرداخته شده است. بدین منظور قطعه ای با دو زایده مستقیم، متصل به محور استوانه‌ای توپر از جنس سرب به عنوان قطعه مورد مطالعه انتخاب شده و با استفاده از روش المان محدود، تحلیل و تخمین نیروی لازم برای شکل‌دهی و رفتار سیلان مواد در مناطق مختلف قالب مورد بررسی قرار گرفته است . برای اعتبار بخشیدن به نتایج حاصل از روش شبیه‌سازی عددی، آزمایشات تجربی در شرایطی مشابه با شرایط شبیه سازی شده انجام گرفته است . مقایسه نتایج بدست آمده از روش المان محدود با نتایج تجربی نشان دهنده قابل اعتماد بودن نتایج بدست آمده از تحلیل عددی در فرایند فورج تزریقی است.

کلیدواژه ها

فورج تزریقی، قطعات محوری زایده‌دار، روش المان محدود

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.