سال انتشار: 1392
محل انتشار:
دوفصلنامه مطالعات طب ورزشی، دوره: 5، شماره: 13
کد COI مقاله: JR_SMJ-5-13_008
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 683
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر تغییر تکنیک استارت دو سرعت بر سختی اندام تحتانی در دونده های سرعت
چکیده مقاله:
در تکنیک های مختلف استارت دامنه حرکتی مفصل و بازوی اهرم عضله تغییر می کند که اینعوامل ممکن است در میزان سختی پا و مفاصل تاثیرگذار باشند. هدف این پژوهش بررسیاثر سه تکنیک بلند، متوسط و کوتاه در استارت دو سرعت بر سختی اندام تحتانی بود. 15مرد ورزشکار عضو تیم دوومیدانی دانشگاه (میانگین سن 3±24 سال، میانگین قد 10/5±17سانتیمتر و میانگین جرم 7/5±75 کیلوگرم) انتخاب شدند. موقعیت مکانی نشانگرها و نیروهای عکس العمل زمین، به ترتیب، با استفاده از دوربین با سرعت تصویربرداری 200 هرتز وصفحه نیروسنج جمع آوری شدند. سختی پا با محاسبه نسبت حداکثر نیروی عمودی عکس-العمل زمین به تغییرات طول پا در حین اجرای مهارت بر اساس مدل جرم- فنر خطی و سختی مفاصل زانو و مچ پا با محاسبه نسبت گشتاور عضلات به جابه جایی زاویه ای مفصل به-دست آمد. نتایج نشان میدهد بین میانگین سختی در هر سه تکنیک تفاوت معنی دار وجوددارد (p=0/001). میانگین سختی پا در استارت بلند حدود 16/8% از استارت متوسط و 48% ازاستارت کوتاه بیشتر بود. همچنین سختی مچ پا و زانو در استارت بلند، در مقایسه با استارتمتوسط و استارت کوتاه، افزایشی معنی دار داشت. نتیجه گیری کلی این است که تغییرتکنیک استارت دو سرعت از بلند به کوتاه بر سختی اندام تحتانی اثر دارد؛ بنابراین ممکناست سختی پا و مفاصل عوامل تاثیرگذار در رکورد دو سرعت در اثر تغییر تکنیک استارتباشد که باید در طراحی برنامه های تمرینی به آنها توجه قرار گیرد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_SMJ-5-13_008 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/793405/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اسلامی، منصور و حسین زاده، عفت،1392،تاثیر تغییر تکنیک استارت دو سرعت بر سختی اندام تحتانی در دونده های سرعت،https://civilica.com/doc/793405
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، اسلامی، منصور؛ عفت حسین زاده)
برای بار دوم به بعد: (1392، اسلامی؛ حسین زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی و طراحی فرایند توپ واتر پلو
- بررسی و طراحی فرایند تولید توپهای مدیسین بال
- بهینه سازی توپ والیبال رویه چرم به روش SSTM
- بررسی تاثیر برنامه منتخب شنا بر بهبود خلاقیت کاری کارکنان شرکت فولاد مبارکه
- بررسی و تاثیر فعالیت بازی به روش ادراکی حرکتی در افزایش رشد شناختی و یادگیری –کودکان عقب مانده ذهنی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح انتزاع امور جوانان از وزارت ورزش و جوانان و تشکیل سازمان ملی جوانان» (کلیات)
- بررسی کارشناسی ابعاد «نظارت وزارت ورزش و جوانان بر کمیته های ملی المپیک و پارالمپیک و فدراسیون های ورزشی»
- بررسی پرخاشگری و خشونت در فوتبال و ارائه راهکارهای پیشگیرانه و کنترلی
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر حوزه ورزش»
- موانع، الزامات و ملاحظات واگذاری باشگاه های فرهنگی - ورزشی استقلال و پرسپولیس
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.