ضرورت ایجاد شهر رسانه ای بر اساس سند چشم انداز 1404
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: فصلنامه رسانه، دوره: 26، شماره: 4
- کد COI اختصاصی: JR_RSNE-26-4_002
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 671
نویسندگان
دکتری مدیریت رسانه واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی
استادیار گروه ارزیابی و آمایش محیط زیست دانشکده محیط زیست و انرژی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی
چکیده
سند چشم انداز توسعه 20 ساله کشور که آمال جامعه ایرانی را در دو دهه آینده ترسیم و اهداف برنامه های پنج ساله توسعه کشور را با حضور در متن تحولات و پیشرفت های جهانی تبیین می کند، بر توسعه دانایی محور و گسترش صنایع پیشرفته تاکید دارد. فناوری های جدید، مقدمه دستابی به اهداف کلان علمی، صنعتی، اقتصادی و فرهنگی به شمار می آید. امروزه صنعت رسانه، به عنوان اصلی ترین وسیله مورد استفاده در حوزه های ارتباط فرهنگی، نیازمند مکانی است که با دسترسی و بهره گیری از فناوری های مبنا، بتواند عرصه فرهنگ را تغذیه و نیازهای آن را مرتفع کند. در ایران تاسیس مدیاسیتی یکی از مقوله های مورد توجه در عرصه فعالیت های فرهنگی هنری است که در صورت فراهم شدن شرایط و مقتضیات لازم به سوی مطالعه و عملیاتی کردن آن باید گام برداشت. بدیهی است، با تاسیس و راه اندازی مدیاسیتی رونق بخشی به فعالیت های هنری، فرهنگی و اطلاع رسانی کشور و همچنین ارتقای سطح رقابت آن در منطقه و جهان امکان پذیر است. در این مقاله ابتدا با ارایه تعریفی ازمفهوم شهر و بیان استعاره های شهری که در ادبیات امروز دنیا از اهمیت ویژه ای برخوردار است؛ به تعریف مفهومی شهر رسانه ای، معرفی ابعاد و ویژگی های آن پرداخته وسپس با تبیین شهرهای رسانه ای درقالب خوشه های صنعتی فرهنگی به ضرورت ایجاد آن بر اساس اسناد فرادستی پرداختع می شود.کلیدواژه ها
شهر رسانه ای، خوشه رسانه ای، اقتصاد رسانه، جهان سازی، سند چشم انداز 1404مقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.