مدیریت ایمنی در تعمیر و بهسازی رویه های آسفاتی

  • سال انتشار: 1383
  • محل انتشار: دومین همایش قیر و آسفالت ایران
  • کد COI اختصاصی: CAAM02_028
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2338
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احمد بی طمع خیران

کارشناس بخش ایمنی پژوهشکده حمل و نقل وزارت راه و ترابری

محمدرضا احدی

کارشناس ارشد بخش ایمنی پژوهشکده حمل و نقل وزارت راه و ترابری

چکیده

جهت اعمال موارد ایمن در بهسازی رویه های آسفالتی جاده هایی که دارای انواع ترک ها،گودال ها ، سایش مصالح سنگی، قیرزدگی ها، لغزنده بودن رویه ، اختلاف ارتفاع رویه آسفالت و سطح شانه راه و … روشهای گوناگونی اعمال می شود و دسته بندی مشکلات رویه جهت استاندارد سازی مدیریت ایمنی برای رسیدن به روشهای یکسان در تعمیر و بهسازی از جمله مواد ضروری بحث و نگهداری راه با در نظر گرفتن معیار هزینه و سود (Cost Benefit) می باشد. امروزه در اکثر کشورهای پیشرفته، استفاده از روش های مختلف شیمیایی، بکارگیری انواع امولسیون ها وپلیمرها، Bush hammering , Needle gun , Brushing و … که به منظور بهسازی راه صورت می گیرد. جایگزین بکارگیری روش های سنتی (تراشیدن راه به منظور افزایش سطح اصطکاک، آسفالت کردن ترکهای سطحی دیگر و …) می شود و دیگر مقرون به صرفه بودن یا نبودن و سرعت از جمله متغیرهایی جدایی ناپذیر در بحث نوین نگهداری راهها می باشد و در راستای استفاده از روشها ووسایل بازیافتی دارای موقعیت ممتاز می باشد. وضعیت فعلی رویه های آسفالتی و کاهش متوسط عمرآن در جاده های کشور موجب بروز سوانح جاده ای می شود و کاهش درصدی از این آمار در گروه توجه به این بحث می باشد و دستیابی به استانداردهایی در مدیریت تعمیر و نگهداری و بهسازی رویه های آسفالتی (هدف این مطالعه) گامی در این جهت محسوب می شود.

کلیدواژه ها

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.