بررسی آزمایشگاهی و عددی رفتار لهیدگی پوسته های استوانه ای برنجی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: مجله مکانیک سازه ها و شاره ها، دوره: 6، شماره: 2
- کد COI اختصاصی: JR_JSFM-6-2_014
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 612
نویسندگان
باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد اراک، دانشگاه آزاد اسلامی، اراک، ایران
استادیار، دانشکده مهندسی مکانیک و انرژی، دانشگاه شهید بهشتی
باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد تهران مرکزی، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
چکیده
سازه های جدارنازک به طور گسترده به عنوان جاذب انرژی در صنایع اتومبیل و هوافضایی استفاده می شوند. این مقاله رفتار لهیدگی و پاسخ انرژی جذب شده لوله های استوانه ای برنجی را با استفاده از آزمایش و مدل اجزاء محدود غیرخطی بررسی می کند. در مطالعه ی آزمایشگاهی نمونه های استوانه ای برنجی به روش اکستروژن ساخته شده و بین دو صفحه ی صلب تحت اثر بارگذاری شبه استاتیک قرار گرفته و سپس نحوه ی فروریزش نمونه، تغییرات نیرو و مقدار انرژی لازم تعیین شده اند. مدلی برای شبیه سازی فرآیند فروریزش با استفاده از تحلیل اجزای محدود ارایه و اثر رفتار غیرخطی مواد، تماس و تغییرشکل بزرگ در این شبیه سازی در نظرگرفته شده است. مقایسه نتایج آزمایشگاهی و شبیه سازی نشان می دهد مدل ارایه شده روش مناسبی برای تعیین پاسخ فروریزش و تعیین نمودار نیرو- جابه جایی و میزان انرژی جذب شده ارایه می کند. تکنیک شبیه سازی عددی صحه گذاری شده برای انجام مطالعه پارامتری لوله های استوانه ای برنجی مورد استفاده قرار می گیرد. در ادامه اثر پارامترهای مهم مانند عیوب هندسی (گرادیان ضخامت، تغییرشکل موجی)، شرایط مرزی، زاویه ی نیم راس، زاویه ی برخورد، تقویت کننده های چند سلولی ستونی و سرعت برخورد بررسی می شود. نتایج این مطالعه، به وضوح مزیت استفاده از لوله های استوانه ای برنجی را به عنوان جاذب بیان می کند.کلیدواژه ها
لوله های استوانه ای؛ لهیدگی؛ انرژی جذب شده؛ روش اجزاء محدودمقالات مرتبط جدید
- نگاهی به نقش اقتصاد سیاسی ایران در مدیریت مصرف انرژی
- مقایسه روشهای نورتابی شیمیایی رادیکال *CH و *OH در استخراجپاسخ دینامیکی شعله جریان متقابل
- مطالعه عددی اثر تحریک جریان ورودی بر عملکرد یک انژکتور هممحور برشی تحت شرایط گذربحرانی
- مطالعه ساختار شعله متان هیدروژن در مشعل پیچشی سیدنی با استفاده از مدل احتراقی حجمی
- مطالعه تجربی اثر احتراق جریان چرخشی غیر پیش مخلوط بر پایداری، شدت تابش نور و دینامیک شعله پروپان - اکسیژن/هوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.