ارائه ی یک مکانیزم جهت پورت کردن سیستم عامل های بی درنگ برای کاربردهای سیستمهای نهفته
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس کامپیوتر سالانه انجمن کامپیوتر ایران
- کد COI اختصاصی: CSICC15_144
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2859
نویسندگان
دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی
دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی
دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی امیرکبیر
دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی امیرکبیر
چکیده
در کاربردهایی که نیاز به وظیفه های زیاد برای اجرا وجود دارد، میتوان از یک سیستم عامل برای کنترل روند اجرای این وظیفه ها در سیستم های بی درنگ بهره برد. سیستم های بی درنگ، برای کاربرهایی در نظر گرفته می شوند که در آنها وظایف بایستی در سرحدهای زمانی مشخص، انجام شوند. این دو پارامتر (زیاد بودن وظیفه ها و محدودیتهای زمانی) این التزام را ایجاد می نمایند که سیستم عامل مورد استفاده نیز بی درنگ باشد. پیرو این نیازها دراین مقاله از هسته ی سیستم عامل mC/OS-II برای یک کاربرد نهفته بهره گرفته شده است. پورت کردن سیستم عاملها برروی بسترهای سخت افزاری همواره با این چالش ها روبروست که ابزار لازم وجود نداشته و اشکال زدایی برروی سیستم هدف بسیار پیچیده تر از سیستم های معمولی است. در این مقاله علاوه بر ارائه یک مکانیزم برای پورت کردن سیستم عامل بی درنگ برروی معماری مورد نظر یک متدکلی برای پورت نمودن سیستم عاملهای بی درنگ برروی سیستم های نهفته ی جدید نیز ارائه می شود.کلیدواژه ها
سیستم عامل، سیستم های بی درنگ، کاربرد نهفته، اشکال زداییمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.