سال انتشار: 1392
محل انتشار: فصلنامه رفتار حرکتی، دوره: 5، شماره: 12
کد COI مقاله: JR_JMB-5-12_005
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 95
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مقایسه تاثیر خودگفتاری آموزشی بر عملکرد و یادگیری پرتاب دارت دختران در اواخر کودکی و دوره نوجوانی
چکیده مقاله:
مقایسه کارایی خودگفتاری آموزشی بر عملکرد و یادگیری پرتاب دارت در دوره های کودکی و نوجوانی هدف این مطالعه بود. به این منظور تعداد 100 نفر ( 50 نفراز رده سنی 9-11 و 50 نفر از رده سنی 15-17 سال به روش تصادفی ساده از بین داوطلبین راست برتر وعدم آشنا به تکلیف مورد نظرانتخاب شدند. هر رده سنی به دو گروه کنترل و تجربی تقسیم و پس از 5 جلسه تمرین (هرجلسه 7بسته سه کوششی) در آزمون یادداری تاخیری و انتقال شرکت کردند. نتایج آزمون های آماری کروسکال والیس و ویلکاکسون در سطح آلفای P<0/05 نشان داد که خودگفتاری آموزشی موجب تسریع اکتساب، یادداری و انتقال پرتاب دارت در هر دو رده سنی شد. اما کارایی آن در نوجوانان بیشتر بود. بنابراین خودگفتاری آموزشی به عنوان یک راهکار شناختی در کنار تمرین بدنی می تواند مورد تاکید مربیان در هر دو رده سنی بویژه نوجوانان قرار گیرد.
کلیدواژه ها:
خودگفتاري آموزشي، پرتاب دارت، كودكان، نوجوان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/790676/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اقدسی، محمد تقی و ترابی، اقدسی و طوبی، نسرین،1392،مقایسه تاثیر خودگفتاری آموزشی بر عملکرد و یادگیری پرتاب دارت دختران در اواخر کودکی و دوره نوجوانی،،،،،https://civilica.com/doc/790676
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، اقدسی، محمد تقی؛ اقدسی ترابی و نسرین طوبی)
برای بار دوم به بعد: (1392، اقدسی؛ ترابی و طوبی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی مدل رگرسیونی مدیریت زمان و بهبود سازمانی در مدیران ورزشی ادارات استان خراسان جنوبی
- بررسی مدل رگرسیونی سرمایه روانشناختی و رضایتمندی نیروهای داوطلب در رویدادهای ورزشی آموزش و پرورش
- پاسخ های ارگان پوست انسان به فعالیت های پویا
- تاثیر تمرینات پلیومتریك بر تعادل و حس عمقی زانو و مچ پای نوجوانان پسر والیبالیست
- تغییرات سلامت عمومی، هویت ورزشی، انگیزه ورزشی و سازگاری اجتماعی –فردی در دانش آموزان پسر غیر ورزشکار پس از تمرینات هوازی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.