طراحی و پیاده سازی نرم افزار شبیه ساز آموزشی تعمیرات کامپیوتر شخصی

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی فناوری در مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: TECCONF03_220
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 493
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سامان فتاح پور

گروه کامپیوتر، دانشکده فنی و مهندسی، واحد علوم و تحقیقات کرمانشاه ، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران

فرزانه محمدی

سازمان فنی و حرفه ای، اداره پژوهش و برنامه ریزی، واحد کرمانشاه ، اداره کل فنی و حرفه ای، کرمانشاه، ایران

احسان ایمانی هرسینی

سازمان فنی و حرفه ای، اداره پژوهش و برنامه ریزی، واحد کرمانشاه ، اداره کل فنی و حرفه ای، کرمانشاه، ایران

احمد مرادی

سازمان فنی و حرفه ای، اداره پژوهش و برنامه ریزی، واحد کرمانشاه ، اداره کل فنی و حرفه ای، کرمانشاه، ایران

چکیده

شبیه سازی،تقلید یک چیز واقعی یا وضعیت اجتماعی یا یک فرایند است و معمولا0 متضمن نمایش شماری از ویژگیها یا رفتارهای کلیدی در یک سامانه ی فیزیکی یا انتزاعی است. شبیه سازی در بسیاری از زمینه ها از جمله مدلسازی سامانه های طبیعی و انسانی، برای کسب بینش پیرامون نحوه ی کارشان، به کار میرود. موارد دیگر شامل شبیهسازی فناوری برای بهینهسازی عملکرد، مهندسی ایمنی، آزمایش، آموزش و مهارت آموزی است. با فراگیر شدن استفاده از کامپیوتر های شخصی، یکی از نیاز های اساسی استفاده کنندگان از این تکنولوژی در سراسر دنیا تعمیر و رفع عیب ایرادات سخت افزاری و نرم افزاری احتمالی است . از آنجا که سازمان فنی و حرفه ای کشور همواره برگزار کننده دوره های فنی تعمیر و عیب یابی کامپیوتر های شخصی بوده است طبق بررسی های انجام شده نیاز به یک شبیه ساز نرم افزاری برای آموزش، تعمیر و عیب یابی احساس می گردد. در این مقاله مدارات کامپیوتر شخصی با راهکاری که ارایه می گردد به صورت نرم افزار های تحت وب شبیه سازی می گردند. در انتها جهت بررسی آموخته های شخص یک سیستم امتیاز دهی طراحی می گردد که می تواند به عنوان معیاری برای سنجش توانایی های شخص کارآموز مورد تحلیل و استفاده قرار گیرد. این مقاله نتایج تحقیقاتی یک طرح پژوهشی مصوب برای سازمان فنی و حرفه ای کشور را منتشر می کند.

کلیدواژه ها

شبیه سازی، نرم افزار، مدار، الکترونیک، کامپیوتر شخصی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.