ارایه روشی نوین برای مقابله با حملات راداری

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی فناوری در مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: TECCONF03_109
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 529
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید طلعتی

دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری

عارف احمدی نژاد

کارشناس مهندسی برق ، دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری

سامان آکنده

کارشناس مهندسی برق ، دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری

ایمان میرصادقی

کارشناس ارشد مهندسی برق الکترونیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران

چکیده

هنگامیکه روی یک رادار اختلالات نویزی صورت میگیرد، رادار کارایی خود را از دست میدهد. این مقاله روش های مقابله با اختلالات نویزی را بررسی میکند؛ که شامل سه تکنیک چابکی فرکانس، ردیابی زاویه اخلالگر و فاصله یابی پسیو است در تکنیک چابکی فرکانس که مخصوص رادارهای همدوس است رادار قدرت پیش بینی فرکانس بعدی اش را کم میکند تاگیرنده اخلالگر نتواند تابع تشعشع رادار را استخراج کند و فرکانس بعدی اش را پیش بینی نماید. اگرچه نمیتوان همیشه به راحتی از سد اخلالگر نویز گذشت ولی با استفاده از تکنیک ردیابی زاویه اخلالگر میتوان سمت و زاویه ای که اخلالگر در آن فعالیت میکند را به دست آورد. و چون در روش ردیابی زاویه فقط میتوان سمت اخلالگر را پیدا کرد و نمی-توان فاصله آن تا هدف را پیدا کرد نیاز به استفاده از فاصله یابی پسیو برای به دست آوردن فاصله اخلال کننده تا هدف است که در این تکنیک و با استفاده از پنج روش نرخ تغییرات زاویه، مثلث گیری با هواپیمای خودی،مثلث گیری با دیگر هواپیما،قدرت سیگنال و داده های خارجی میتوان فاصله اخلالگر رادار را به دست آورد.

کلیدواژه ها

رادار، اختلالات نویزی ، چابکی فرکانس، اخلالگر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.