مدیریت خلق هنر در معماری بومی کردستان

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی معماری و شهرسازی
  • کد COI اختصاصی: OKCONF02_008
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1170
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مینا احمدی

کارشناسی ارشدمدیریت بازرگانی،کارمنددانشگاه فنی حرفه ای (آموزشکده فنی حرفه ای دخترانه سنندج)

چکیده

معماری بومی استان کردستان ، برگرفته از الگوهای فرهنگی و نمایانگر آداب و رسوم، روحیه و احساسات،اندیشه و عقیده،ذوق و سلیقه و هنر است. یکی از راه های پایداری اصالت هر جامعه ، حفظ نشانه های فرهنگی، از قبیل پوششها،گفتار و رفتار و سبک معماری اقلیم آن منطقه است . هدایت معماری کردستان به سوی یک معماری با هویت مستقل و متکی بر میراث معماری گذشتگان ظهور کرده، که به گذشته احترام گذاشته و از سنت های آن درس می گیرد و در پی یافتن مفاهیمی از فرهنگ ایرانی و بیان آن در قالب کالبد معماری اقلیم منطقه میباشد .از این نظر طراحی سنتهای ارزشمند فرهنگی و ابقای هویت ملی نقش بسیار مهمی ایفا میکند. این پژوهش با معرفی الگوهای فرهنگی ، آداب و رسوم، روحیه و احساسات،اندیشه و عقیده، ذوق و سلیقه بومی کردستان سعی در شناخت دقیقتر توسعه هنر در معماری بومی دارد تا زمینهساز بررسی فرهنگی عمیقتر در معماری استان کردستان باشد.

کلیدواژه ها

توسعه هنر، معماری بومی،کردستان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.