روشی تلفیقی از رمزنگاری و تشخیص گوینده برای جلوگیری از کپی برداری غیرمجاز برنامه های موبایل

  • سال انتشار: 1388
  • محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس کامپیوتر سالانه انجمن کامپیوتر ایران
  • کد COI اختصاصی: CSICC15_019
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1289
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی اکرمی

دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی امیرکبیر

محمدرضا رزازی

دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی امیرکبیر

چکیده

جلوگیری از کپی برداری غیرمجاز نرم افزارهای موبایل مساله ای است که دراین مقاله به آن پرداخته شده است با توجه به اینکه عمل کپی برداری می تواند قبل از نصب برنامه برروی موبایل و یا حتی پس از نصب آن انجام پذیرد یک راهکار کامل برای حل آن باید هردوی این حالات را در نظر بگیرد راه حلی که در اینجا پیشنهاد شده است برای فایق آمدن بر مشکل کپی نرم افزار قبل از نصب آن با کمک رمزنگاری کلید عمومی و گواهی دیجیتالی و ایجاد ارتباط اینترنتی، نرم افزارمورد نظر را با امنیت بالا ثبت کرده و از این طریق از فعال سازی نسخ های کپی شده آن جلوگیری می کند. مشکل دوم کپی نرم افزار پس از انجام عملیات فعال سازی می باشد که برای حل آن از یک روش تشخیص گوینده استفاده شده است به این صورت که با ضبط صدای کاربر، یک مدل از روی آن ساخته می شود. از این مدل هربار که وی بخواهد از نرم افزار استفاده کند برای تشخیص هویتش استفاده خواهد شد. به این ترتیب حتی با کپی نرم افزار پس از ثبت اینترنتی نیز می توان با ضریب اطمینان بالایی مطمئن بود. امکان استفاده از آن وجود ندارد. درمورد روش تشخیص گوینده نتایج به دست آمده به طور میانگین موفقیت 90درصدی را نشان میدهد.

کلیدواژه ها

رمزنگاری، تشخیص گوینده، حفاظت نرم افزار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.