طراحی مفهومی و تحلیل المان محدود سازه ماهواره مخابراتی
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مهندسی مکانیک و هوافضا
- کد COI اختصاصی: MECHAERO03_395
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 690
نویسندگان
کارشناسی ارشد مهندسی هوافضا، پژوهشکده سامانههای ماهواره، پژوهشگاه فضایی ایران
دانشجوی دکتری هوافضا، پژوهشکده سامانههای ماهواره، پژوهشگاه فضایی ایران
چکیده
در مقاله پیش رو به طراحی مفهومی و تحلیل المان محدود زیرسیستم سازه یک ماهواره مخابراتی پرداخته شده است. در این راستا ابتدا ورودیها و خروجیهای سازه ماهواره مخابراتی بیان میگردد. سپس بر اساس ورودیهای دریافتی از سایر زیرسیستمها و با توجه به تحقیقات مشابه قبلی انجام شده، یک طرح کلی برای سازه ماهواره ارایه میگردد. سپس بر اساس این طراحی، سناریویی برای چیدمان داخلی و ساختار خارجی ماهواره به همراه مشخصات فیزیکی آن (جرم کل ماهواره، بودجه جرمی هر زیرسیستم و همچنین ممانهای اینرسی ماهواره حول مرکز جرم خود) ارایه میگردد. شایان ذکر است که در جانمایی انجام شده علاوه بر در نظر گرفتن ملاحظات عمومی جانمایی، تمامی ملاحظات طراحی (اعم از ماموریتی، سازهای، الکتریکی و حرارتی) و همچنین اینترفیس زیرسیستم سازه با سایر زیرسیستمها لحاظ گردیده است. در نهایت تحلیلهای المان محدود شامل تحلیل مودال برای استخراج فرکانسهای طبیعی ماهواره و تحلیل شبه استاتیکی در ماهواره ارایه میگردد. بر اساس این تحلیلها مشخص گردید سازه طراحی شده الزامات مورد نیاز پرتابگر را ارضا مینماید.کلیدواژه ها
ماهواره مخابراتی - سازه ماهواره - طراحی سازه - تحلیل المان محدودمقالات مرتبط جدید
- ساخت پوشش آبگریز مبتنی بر نانوذرات سیلیکا مقاوم در برابر خوردگی
- Thermodynamic study of a trigeneration system based on solar energy
- Thermodynamic comparison of different solar organic Rankine cycles
- Energy and exergy analysis of a trigeneration system based on geothermal energy
- Thermodynamic comparison of the geothermal -based power plants
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.