طراحی مولتی اسپیندل (ماشین کاری همزمان) و تحلیل مقاومتی چرخ دنده های هلیکال با استفاده از اینونتور

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مهندسی مکانیک و هوافضا
  • کد COI اختصاصی: MECHAERO03_361
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 860
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مرتضی کریمی دولت آباد

دانشجوی کارشناسی ارشد - ساخت و تولید - دانشگاه غیرانتفاعی علامه نایینی - نایین

سعید امینی

دانشیار - ساخت و تولید - دانشگاه کاشان

چکیده

در چنین دستگاه مولتی اسپیندل، قطعهای که ماشین کاری میشود بر روی میز ثابت میگردد. نه جا دادن دو یا چند قطعه بر روی یک میز متحرک امکان پذیر است و نه استفاده از دو یا چند میز متحرک در همان دستگاه از اینرو : در هر لحظه تنها یک قطعه را میتوان روی چنین ماشین ایجاد کرد و قبل از اتمام کار قطعه قبلی ، هیچ قطعهای را نمیتوان بارگذاری کرد و زمانی که ماشینکاری یک قطعه شروع میشود نمیتوان دستگاه را متوقف کرد ، هنگامی که تمام عملیات لازم × پایان یابد میزوضعیت به اول خود باز میگردد. مولتی های چند محور میتوا نند به دو دسته تقسیم شوند :×سر دستگاه های سوراخکاری - سر دستگاه های قلاویز کاری اولین پارا متری که عملیات ماشینکاری را توصیف میکند طول ماشین کاری میباشد ، طول ماشینکاری : فاصله بین ابزارو سطحی که ماشین کاری میشود میباشد . طول برش : عمق سوراخکاری برای عملیات سوراخکاری و طول به کارگیری دستی لازم برای سوراخهای باز انتهایی میباشد . جنس سوراخ کاری برای انتخاب سرعت برشی باید انتخاب شود. جهت اجرای طول مورد نیاز ماشینکاری ابزار برش همراه با محور میچرخد سرعت این چرخش برابر سرعت محور میباشد که آن را با تعداد دور انجام گرفته توسط محور در دقیقه می سنجند. حرکت محوری ابزار در طول یک دور با باردهی در هر دور بیان میشود که فاصله به میلیمتر )mm( میباشد و ابزار در مدت یک دور کامل آن جلو میرود، برای اندازه گیری این سرعت از دور بر دقیقه )mm/min( استفاده میشود. چرخش محور را یک موتور متحرک و متصل به سری محور پشتیبانی میکند ، این سری تمام محورهای نصب شده روی آن را با میزان سرعت یکسان دور بر دقیقه میچرخاند ، بدیهی میباشد که تمامی محورها فعال هستند و در یک زمان متوقف میشوند، بنابراین همه ابزارهای همان سری محور مسافتی یکسان برابر با طول کورس توان سری محور را طی میکنند .

کلیدواژه ها

طراحی، مولتی، ماشین کاری، اسپیندل، ماشین کاری همزمان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.