استفاده از مبانی FMS در حل مسایل مدیریت ابزار آلات در تولید توسط ماشین تراش با در نظر گرفتن طول ابزار گیر و استفاده از ابزار های کوچک

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مهندسی مکانیک و هوافضا
  • کد COI اختصاصی: MECHAERO03_359
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 647
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

یوسف آهنگرانتظام

گروه مکانیک، مویسسه آموزش عالی غیرانتفاعی معراج ، سلماس ، ایران

امین موسوی

گروه مکانیک ،مرکزآموزش فولادگسترسلماس، دانشگاه جامع علمی کاربردی ، آذربایجان غربی ، ایران

سجاد امامی

گروه مکانیک، مویسسه آموزش عالی غیرانتفاعی معراج ، سلماس ، ایران

حمید مسعودی صدقیانی

گروه مکانیک ،مرکزآموزش فولادگسترسلماس، دانشگاه جامع علمی کاربردی ، آذربایجان غربی ، ایران

چکیده

انعطاف پذیری عبارت است از قابلیت تطبیق تولید با دامنه وسیعی از حالت های شدنی، در تولیدات جهانی که در آن رقابت می شود. هدف این پژوهش حل مسایل در مدیریت ابزار آلات در تولید توسط ماشین تراش، با در نظر گرفتن طول ابزارگیر و استفاده از ابزارهای کوچک است. روند کار تحقیق حاضر به این صورت بوده است که مدلی جامع بر پایه مناسب ترین روش برای توجیه تغییر روش کار و توجیه سرمایه گذاری بر رویFMS در دو واحد صنعتی با طرح مسیله مورد برسی قرار گرفته است. دیدگاه اصلی در این پروژه از نگاه صنعتی بوده و برای پیدا کردن یک دیدگاه کلی از موضوع ، مطمینا باید دیدی کلی نیز از فلسفه و ساختارهای تعریف شده در انعطاف پذیری داشت . چرا که یکی از موارد اصلی گفته شده در فلسفه سیستم های انعطاف پذیری داشتن دید کلی در تمام مراحل تولید تا مرحله بسته بندی و بازاریابی و فروش و مشتری مداری و مدیریت و موارد دیگر میباشد. نتایج نشان داد استفاده از دسته بندی ابزار آلات با در نظر گرفتن طول مناسب ابزار 14درصد در بهینه شدن راندمان کار تاثیر گذاشته است. میانگین مدت زمان مصرفی جدول بندی ودسته بندی اولیه ابزارآلات با درنظر گرفتن طول ابزار 9230 ثانیه بود. با توجه به نتایج بدست آمده ،این نتیجه حاصل شد که با استفاده از مبانی فلسفه FMS در صنعت ایران می توان به نتایج و عملکرد مناسبتری در تولید و مدیریت تولید دست یافت .

کلیدواژه ها

نگاه صنعتی، انعطاف پذیری، مراحل تولید، دسته بندی ابزار آلات، بهینه شدن راندمان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.