حل عددی و تحلیلی تغییرمکان جلو و انتها یک هواپیما ناشی از ارتعاشات بدنه در زمان فرود
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مهندسی مکانیک و هوافضا
- کد COI اختصاصی: MECHAERO03_278
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 617
نویسندگان
گروه مهندسی مکانیک، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، تهران، ایران
استادیار گروه هوافضا، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، تهران، ایران
چکیده
بررسی ارتعاشات ناشی از ضربه فرود یک پهپاد موضوع مورد بررسی در این مقاله بوده است. قرار گرفتن سازه ها تحت بارهای دینامیکی در شرایط محیطی پیچیده از جمله دلایل بررسی خصوصیات ارتعاشی یک سیستم است. در این پژوهش ابتدا ارابه فرود اصلی یک پهپاد مورد بررسی قرار گرفته است. لازم بذکر میباشد که به منظور اعتبارسنجی نتایج شبیه سازی ارابه فرود یک لوله دارای سطح مقطع مربعی از جنس مواد مرکب که به هر دو صورت تجربی و شبیه سازی مورد تست دینامیکی قرار گرفته بود، انجام شده است. در ادامه یک تیر دو سر آزاد معادل بدنه پهپاد در نظر گرفته شده که محل موتور، بالها و مهمات بصورت جرم های متمرکز روی آن قرار گرفته است. پاسخ زمان-مکان تیر دوسر آزاد دارای جرم متمرکز تحت نیروی ضربه به صورت تحلیلی انجام گرفته است. سپس همان تیر به دو صورت شبیه سازی و حل شده است. نتایج در هر دو حالت بسیار نزدیک به هم بوده است. شبیه سازی ها در 16 حالت مختلف با توجه به سرعتهای مختلف فرود و کاهش جرم پهپاد انجام گرفت . همچنین شکل مودهای تیر به همراه فرکانس طبیعی آن گزارش شده است. تغییرمکان دو سر تیر ناشی از ضربه در حد قابل قبولی میباشد. همچنین در پایان یک بدنه یکپارچه از جنس کامپوزیت در اندازه 10 برابر کوچکتر مورد بررسی قرار گرفت و شکل مودهای آن قرار داده شده است.کلیدواژه ها
تیر دو سر آزاد، ارابه فرود کامپوزیتی، ضربه، تغییرمکان، جرم متمرکزمقالات مرتبط جدید
- تحلیل عددی تاثیر متغیرهای ضخامت و طول نمونه بر ناهمگنی کرنش ورق مسی براساس تعداد پاس های فرایند پرس کاری شیاری
- بهینه سازی سیستم راهگاهی و کاهش عیوب ریخته گری در پروانه پمپ با استفاده از نرم افزار Pro-CAST
- تاثیر انجماد نفوذ یکنترل شده بر سینتیک همگن سازی آلیاژ ۷۰۶۸ آلومینیم
- کاربرد تکنولوژی و فناوری در تولیدات خودرو و مهندسی مکانیک
- مروری بر فرصت ها و چالش های هوش مصنوعی در حوزه استخراج از معادن
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.