سال انتشار: 1397
محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مهندسی مکانیک و هوافضا
کد COI مقاله: MECHAERO03_193
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 977
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله آینده پژوهی در مدیریت و تکنولوژی فضایی با تحلیل و بررسی مسایل و کاربردهای به روز فناوری فضایی
چکیده مقاله:
در این پژوهش به مقوله مهم آینده پژوهی در صنعت فضایی و آنالیز و بررسی ماموریت های فضایی پیش رو و تعریف شده فضایی پرداخته میشود. فناوری فضایی به عنوان فناوری پیشرو و سطح بالا به عنوان محرکی قدرتمند برای پیشرفت سطح تکنولوژی و فناوری هر کشوری محسوب میشود و مداقه دقیق در آینده پارامترهای تاثیر گذار در آن از جایگاهی رفیع و مهم در سیاست گذاری در این حوزه تعیین کننده برخوردار میباشد. در این پژوهش در ابتدا مقوله آینده پژوهی و تعاریف، مفاهیم و اهداف و کاربردهایهای آن به قدر کفایت مورد بررسی قرر گرفته و در ادامه سه موضوع مهم و به روز که مساله و دغدغه طراحان ماموریتهای فضایی بین المللی میباشد و در سالهای اخیر تمرکز هزینه و نیروی انسانی زیادی را به خود معطوف داشته، مورد کنکاش و بررسی قرار گرفته و نقاط ضعف و قوت و مزایا و معایب احتمالی هر کدام به فراخور حال شرح داده میشود. آینده پژوهی خود دارای چندین روش و متد متفاوت و متنوع میباشدکه در این تحقیق روشهای روش سناریونگاری و نیز روش دلفی به عنوان روشهایی متداول و با کاربرد گسترده معرفی گردیده است. به عنوان نمونه بررسی، سه تکنولوژی پیشرانش ابرصوتی هواتنفسی و در ادامه رانشگرهای الکتریکی، پرتابگرهای فضایی قابل استفاده مجدد و در آخر نیز بهره گیری از تکنیکهای اوریگامی و بیوتکنولوژی در طراحی کاوشگرهای اجرام آسمانی مانن مریخ و ویژگیها و مزایای آنها مورد بررسی و تجزیه تحلیل قرار گرفته است.
کلیدواژه ها:
آینده پژوهی ، روش سناریو نویسی ، روش دلفی ، فناوری فضایی ، ابر پیشرانش هوا تنفسی ، رانشگر الکتریکی ، پرتابگرهای با قابلیت استفاده مجدد ، اوریگامی ، بیوتکنولوژی ، کاوشگر فضایی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا MECHAERO03_193 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/788865/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شمس، جواد و روشنی یان، جعفر،1397،آینده پژوهی در مدیریت و تکنولوژی فضایی با تحلیل و بررسی مسایل و کاربردهای به روز فناوری فضایی،سومین کنفرانس بین المللی مهندسی مکانیک و هوافضا،تهران،https://civilica.com/doc/788865
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، شمس، جواد؛ جعفر روشنی یان)
برای بار دوم به بعد: (1397، شمس؛ روشنی یان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کاربرد آینده پژوهی در شناسایی فرصت های شغلی و کارآفرینانه
- مقایسه الگوهای سازمان دهی روش ها و تکنیک های آینده پژوهی
- مدلی کابردی در فرایند آینده نگاری سازمانهای کوچک و متوسط (SME) و برنامه ریزی برای روبرو شدن آینده های بدیل
- بررسی نقش مصالح بازیافتی و اهمیت انرژی نهفته ی آنها در روندتوسعه ی پایدار
- آینده پژوهی تلاش سیستماتیک در قرن 21
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تجزیه و تحلیل امنیت پردازش ابری چالش ها و راه حل ها
- بررسی تاثیر گردابه ها و ضرایب ایرودینامیکی بر نسبت سرعت نوک توربین ساونیوس
- یادگیری عمیق برای دستگاه ها و خدمات مصرفی فرا تر از مرز های یادگیری ماشین، هوش مصنوعی و بینایی کامپیوتر
- کاربردهای هوش مصنوعی در تعاملات ایمن انسان و ربات
- حفاظت از حریم خصوصی با استفاده از سیستم های شناسایی بیومتریک مبتنی بر محاسبات امن چند بخشی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.