انسان در معماری پایدار
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: اولین همایش معماری پایدار
- کد COI اختصاصی: NCSUSTAINARCH01_020
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2703
نویسندگان
کارشناس ارشد معماری، مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت، شیراز ، ای
کارشناس ارشد معماری، عضو هئیت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیضا ،شیر
چکیده
توسعه پایدار و درنتیجه معماری پایدار با رویکردی به گذشته معماری و م جتمعهای زیستی که جوابگوی نیازهای مادی ، معنوی و فرهنگی ساکنان خود بودند. سعی در همراهی با طبیعت به جای غلبه بر طبیعت و استفاه از انرژی تجدید پذیربه جای سوخت های فسیلی در نتیجه جلوگیری از تباهی منابع طبیعی و پرهیز از آلودگی میحط زیست دارد.از آنجا که انسان کانون اهداف توسعه پایدار قرار گرفته و مستحق برخورداری از یک زندگی سالم، پر بار و هماهنگ با طبیعت است نقش محوری انسان در تعریف توسعه پایدار واضح و مبرهن است. اما آنچه که به آن کمتر پرداخته شدهنقش اصلی انسان به عنوان عامل اصلی در شکل گیری و ادامه حیات یک معماری پایدار است . در این مقاله ابتدا با بررسی مفهوم توسعه پاید ار ، معماری پایدار و معرفی اصول شکل دهنده معماری پایدار، ش ناختی از این معماری واهداف آن حاصل شده و در ادامه ب ا توجه به اصل پاسخگویی به نیازهای انسان در معماری پایدار، مفهوم انسان ونیازهای او در سطوح مختلف مورد بررسی قرار گرفته و سعی بر آن است تا با معرفی معماری پایدار به عنوان معماری پاسخگو، ابعادی نوین در توسعه معماری پایدار ارائه گردد.کلیدواژه ها
توسعه پایدار، معماری پایدار، انسان ، نیازهای انسان، فرهنگمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.