پیاده سازی مقاوم الگوریتم RSA در مقابل حمله کانال جانبی تحلیل توان با استفاده از محاسبات نامتعارف
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس بین المللی انجمن رمز ایران
- کد COI اختصاصی: ISCC13_017
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1107
نویسندگان
پژوهشکده برق و فناوری اطلاعات، سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران، تهران
دانشکده علوم و مهندسی کامپیوتر، دانشگاه شهید بهشتی، تهران
چکیده
حمله های کانال جانبی از جمله مهمترین تهدیدها، علیه پیاده سازی های رمزنگاری مدرن، نظیر AES و RSA به شمار می روند. الگوریتم RSA از جمله الگوریتم های رمزنگاری نامتاقرن و متداولی است که با استفاده از عملیات به توان رساندن و ضرب کار می کند و در عمل اختلاف توان مصرفی و تاخیر این دوعملگر موجب گردیده تا این الگوریتم در مقابل حمله کانال جانبی تحلیل توان، آسیب پذیر گردد. یکی از روش های مقابله با این حمله، از بین بردن رابطه توان مصرفی با کلید به کار رفته در الگوریتم است. در این مقاله، برای رسیدن به این مقصود از محاسبات نامتعارف ترکیبی مبنای دو و سه (HBT) استفاده گردیده است. در این روش با استفاده از تقسیم های متوالی، مبنای کلید از عدد دو به دو و سه تغییر می یابد. این عمل از یک سو موجب عدم کشف کلید با استفاده از تحلیل توان مصرفی می شود و از سوی دیگر به دلیل کوتاه شدن کلید در نمایش ترکیبی مبنای دو و سه، در الگوریتمی همانند RSA که از حجم محاسباتی بالایی برخوردار است، افزایش سرعت محاسبات را در پی خواهد داشت.کلیدواژه ها
کانال جانبی، حمله های آنالیز توان مصرفی، محاسبات نامتعارف مبنای دو و سه ترکیبی (HBT)، الگوریتم رمزنگاری RSAمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.