ارایه یک روش رمزنگاری جدید در ارتباطات شبکه های حسگر بیسیم با استفاده از توابع آشوب و عوامل محیطی
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی انجمن رمز ایران
- کد COI اختصاصی: ISCC10_035
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 571
نویسندگان
دانشکده مهندسی کامپیوتر، دانشگاه شهید باهنر کرمان
دانشکده مهندسی کامپیوتر، دانشگاه شهید باهنر کرمان
چکیده
شبکه های حسگر بی سیم شامل تعداد زیادی از حسگرها با اندازه کوچک، انرژی محدود و قیمت کم می باشند. بحث امنیت در این نوع شبکه ها با توجه به ویژگی های خاص آنها، از جمله بکارگیری آنها در محیط باز و امکان نفوذ و دسترسی به اطلاعات، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در این مقاله کوشش شده است روشی نوین در رمزگذاری اطلاعات با استفاده از ویژگی های بسیار خوب سیستم های آشوب و عوامل محیطی دما، رطوبت و فاصله ارایه گردد. بطوریکه مهاجم علاوه بر داشتن دانش لازم در مورد سیستم های اشوب، بایستی رمزگشایی را در محیط انجام دهد که مشابه محیط رمزگذاری باشد که این امر باعث پیچیدگی در رمزگشایی پیام های دریافتی توسط مهاجم می شود. نتایج شبیه سازی نشان می دهند که الگوریتم پیشنهادی زمان، سربار مساحتی و توان مصرفی کمی دارد و در مقابل حملات مقاوم می باشد. بنابراین می توان در پیاده سازی های شبکه های حسگر مفید واقع شود.کلیدواژه ها
رمزنگاری، رمزگشایی، شبکه حسگر بیسیممقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.