یک الگوریتم سبک وزن و مقاوم جهت تشخیص گره های سیبل متحرک در شبکه های حسگر متحرک به کمک اطلاعات مربوط به تحرک گره ها
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی انجمن رمز ایران
- کد COI اختصاصی: ISCC10_031
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 548
نویسندگان
دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد اراک، اراک، ایران
آموزشکده فنی و حرفه ای سما، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کرمانشاه، کرمانشاه، ایران
دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد اراک، اراک، ایران
چکیده
کاربرد شبکه های حسگر بی سیم در دامنه های نظامی، محیط زیست، کنترل ترافیک، عملیات نظارتی و... ، سبب شده است برقرای امنیت در این شبکه ها یک امر مهم باشد. حمله سیبل یکی از حمله های مشهور شناخته شده علیه این شبکه ها است که در آن یک گره بدخواه اقدام به انتشار چندین شناسه سرقتی یا جعلی از خود می کند. این حمله می تواند پروتکل های مسیریابی و عملیاتی نظیر رای گیری، تجمیع داده ها، تخصیص عادلانه منابع، تشخیص بدرفتاری و ... را تحت تاثیر قرار دهد. در این مقاله، یک الگوریتم پویا، سبک وزن جهت شناسایی گره های سیبل متحرک در شبکه های حسگر متحرک مطرح می گردد. الگوریتم پیشنهادی به کمک گره های نگهبان و نحوه حرک گره ها در محیط عملیاتی، برچسب هایی به هر گره تخصیص می دهد که در فاز تشخیص، با توجه به این برچسب ها،گره های سیبل شناسایی می شوند. الگوریتم پیشنهادی توسط شبیه ساز JSIM پیاده سازی گردیده و با انجام یک سری آزمایش ها، کارایی آن با دیگر الگوریتم های موجود از نظر معیارهای نرخ تشخیص و نرخ تشخیص غلط مقایسه شده است. نتایج شبیه سازی ها کارایی مطلوب الگوریتم پیشنهادی در مقایسه با دیگر الگوریتم های موجود را نشان می دهد. همچنین، نتایج شبیه سازی ها نشان می دهد میانگین نرخ تشخیص و نرخ تشخیص غلط الگوریتم پیشنهادی به ترتیب %94 و کمتر 1% می باشد.کلیدواژه ها
شبکه های حسگر متحرک، امنیت، گره های سیبل متحرک، گره های نگهبانمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.