تشخیص برخط ناهنجاری های شبکه VoIP مبتنی بر پروتکل SIP/RTP با استفاده از فاصله ماهالانوبیس
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: نهمین کنفرانس بین المللی انجمن رمز ایران
- کد COI اختصاصی: ISCC09_039
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 492
نویسندگان
گروه مهندسی کامپیوتر، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه تربیت مدرس
گروه مهندسی کامپیوتر، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه تربیت مدرس
چکیده
امروزه کاربردهای VoIP به عنوان یک مولفه مهم در تجارت و صنعت ارتباطات در حال ظهور هستند. با گسترش و محبوبیت این شبکه های کم هزینه، امنیت در آنها به یکی از مسایل مورد توجه محققان تبدیل شده است. روش های مختلفی برای تشخیص ناهنجاری در شبکه های VoIP پیشنهاد شده است که اغلب آنها تنها برای یک پروتکل خاص بوده و یا از ردیابی یک زوج ویژگی مشخص برای تشخیص ناهنجاری استفاده می کنند. در این مقاله، یکر روش تشخیص ناهنجاری روی شبکه های VoIP با استفاده از فاصله ماهالونوبیس پیشنهاد می شد. ابتدا در مرحله ساخت برخط نمای وفق پذیر، یک نما از رفتار هنجار شبکه VoIP ایجاد شده و در مرحله تشخیص ناهنجاری با استفاده از فاصله ماهالانوبیس میزان انحراف بردار ویژگی تست از نمای ساخته شده محاسبه می شود. در صورتی که میزان انحراف از آستانه ناهنجاری (که به صورت پویا محاسبه می شود) بیشتر باشد؛ آن بردار ویژگی به عنوان ناهنجاری شناسایی می شود. در غیر این صورت بردار ویژگی به مجموعه داده هنجار اولیه اضافه شده و نما به روزرسانی می شود. نتایج آزمایش های انجام شده برای ارزیابی کارآیی روش پیشنهادی نشان می دهند که این روش قادر است ناهنجاری های شبکه VoIP را با نرخ تشخیص 98/13 درصد و نرخ هشدار نادرست 0/93 درصد تشخیص دهد.کلیدواژه ها
تشخیص ناهنجاری شبکه های VoIP، فاصله ماهالانوبیس، ساخت نمای وفق پذیر، محاسبه پویای آستانهمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.