بررسی عوامل موثر بر پذیرش بانکداری الکترونیک بر اساس مدل UTAUT ( مطالعه موردی مشتریان بانک ملت شعب ارومیه )

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: پنجمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
  • کد COI اختصاصی: IICMO05_117
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 712
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

صیاد کریم پور باخچه جکی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی جلفا، آذربایجان شرقی

محمد حسن حدادی

استادیار گروه مدیریت بازرگانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی جلفا، جلفا، آذربایجان شرقی

چکیده

هدف تحقیق حاضر بررسی عوامل موثر بر پذیرش بانکداری الکترونیک توسط مشتریان بانک ملت شعب شهر ارومیه می باشد. تحقیق از لحاظ روش از نوع توصیفی، از لحاظ روش جمع آوری داده از نوع میدانی، از لحاظ هدف، از نوع مطالعات کاربردی می باشد. جامعه آماری تحقیق شامل کلیه مشتریان بانک ملت شعب ارومیه می باشند که از بانکداری الکترونیک استفاده می نمایند. برای انتخاب نمونه آماری از روش نمونه گیری تصادفی استفاده گردید. با توجه به نامحدود بودن جامعه آماری، نمونه آماری 384 نفر بدست آمد. به منظور جمع آوری داده ها و اطلاعات برای تجزیه و تحلیل از پرسشنامه رودریگرز و همکاران که براساس مدل UTAUT تدوین شده استفاده گردید. که از روایی و پایایی لازم برخوردار می باشد. به منظور بررسی نرمال بودن داده ها از آزمون کولموگروف- اسمیرنوف و آزمون فرضیات از روش رگرسیون خطی استفاده گردید. جامعه آماری در این پژوهش، بررسی کلیه مشتریان بانک ملت شعب شهر ارومیه می باشد. که به جهت تعداد بالای مشتریان و مشخص نبودن تعداد جامعه آماری بی نهایت فرض گردید. و قلمرو زمانی پژوهش از تاریخ 1 / 10 / 1396 به مدت 6 ماه ( 31-03-1397 ) می باشد و پژوهشگر در صدد این بود که بداند که، عوامل موثر بر پذیرش بانکداری الکترونیک کدامند . نتایج آزمون فرضیات نشان داد، ابعاد انتظار اجرا، انتظار تلاش، اثرات اجتماعی و شرایط تسهیل گر بر پذیرش بانکداری الکترونیک در شعب بانک ملت شهر ارومیه تاثیر مثبت دارد.

کلیدواژه ها

پذیرش بانکداری الکترونیک، انتظار اجرا، انتظار تلاش، اثرات اجتماعی، شرایط تسهیل گر، بانک ملت شعب ارومیه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.