اثرات نرم افزارهای کمک آموزشی بر مهارت های اجتماعی کودکان آهسته گام (کم توان ذهنی)
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: پنجمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
- کد COI اختصاصی: IICMO05_022
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 645
نویسندگان
دانش آموخته روانشناسی کودکان استثنایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
چکیده
هدف پژوهش حاضر اثرات نرم افزارهای کمک آموزشی بر مهارت های اجتماعی کودکان آهسته گام ( کم توان ذهنی) می باشد که در سال تحصیلی 96-95 صورت گرفته است. جامعه آماری پژوهش دانش آموزان مدارس استثنایی پیش دبستانی و دبستانی دخترانه و پسرانه شهر تهران و نمونه آماری پژوهش مشتمل بر 30 نفر از دانش آموزان کم توان ذهنی می باشد که به روش تصادفی انتخاب شدند و در دو گروه کنترل و آزمایش قرار گرفتند. ابزار پژوهش نیز پرسشنامه مهارت های اجتماعی گرشام و الیوت می باشد. نتایج پژوهش نشان می دهد نمرات پس آزمون نسبت به پیش آزمون افزایش یافته است و نتایج و تحلیل کوواریانس با کنترل اثر پیش آزمون نشان داد که استفاده از نرم افزارهای کمک آموزشی توانسته است باعث افزایش میزان مولفه های مهارت های اجتماعی شامل همیاری، جرات ورزی و خویشتن داری در کودکان آهسته گام شود. بنابراین می توان نتیجه گرفت که با استفاده از فناورهای نوین شامل رایانه، برنامه های نرم افزاری می توان به رشد مهارت های مختلف در کودکان عقب مانده ذهنی کمک کرد و از این طریق بر پیشرفت آن ها در جنبه های مختلف کمک کرد.کلیدواژه ها
مهارت های اجتماعی، مهارت های اجتماعی کودکان کم توان ذهنی ( کودکان آهسته گام )، اثرات نرم افزار های کمک آموزشی، کودکان عقب ماندهمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.