ملاحظات آنتروپومتریک برای طراحی صندلی تراکتور های کشاورزی
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: سومین همایش ملی مهندسی ایمنی و مدیریت HSE
- کد COI اختصاصی: HSE03_107
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1875
نویسندگان
شیراز، باجگاه، دانشکده کشاورزی، خوابگاه ۱، اتاق ۴۱، ۷۱۴۴۱۶۵۱۸۶
شیراز، باجگاه، دانشکده کشاورزی، بخش مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی
چکیده
رانندگی تراکتور سبب تنش های زیاد روحی و جسمی به رانندها می شود. اگر صندلی راننده راحت نباشد، عملکرد کاری او نامناسب خواهد بود و احتمال وقوع تصادفات بیشتر می شود. طراحی استاندارد صندلی نه تنه ا باعث افزایش راحتی برای کاربران شده بلکه می تواند به کاهش مشکلات جسمی در رانندگان تراکتور نیز کمک کند. طراحی بهینه صندلی تراکتور را میتوان با جمع آوری اطلاعات آنتروپومتریک رانندگان و معیارهای تکنیکی دیگر در مورد طراحی صندلی، انجام داد . در این تحقیق ملاحظات طراحی استاندارد برای ارتفاع صندلی، عرض کفه صندلی، طول کفه صندلی، عرض پشتی صندلی و ارتفاع پشتی صندلی تراکتور برای رانندهای ایرانی در نظر گرفته شده است. مطالب این مقاله برای طراحی صندلی تراکتور بر مبنای ملاحظات آنتروپومتریک و استاندارد های موجود به طراحان صندلی کمک می کند تا صندلی را متناسب با نیاز جامعه طراحی کنند. ابعاد پیشنهادی صندلی تراکتور برای راحتی راننده ها به این صورت پیشنهاد می شود: ارتفاع صندلی 385 میلی متر ، عرض کفه صندلی 430 میلی متر ، عرض پشتی صندلی:500-300 میلی متر (در پایین)، 450-250 میلی متر (در با لا)، طول کفه صندلی 10±280 میلی متر ، زاویه کفه نسبت به افق 7-5 درجه به سمت عقب متمایل و ارتفاع پشتی صندلی 400 میلی متر به دست می آید.کلیدواژه ها
طراحی صندلی، تراکتور، آنتروپومتریکمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.