بررسی رفتار دینامیکی دیوار برشی فولادی سوراخ دار تحت بارگذاری لرزه ای
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی نوآوری وتحقیق در علوم مهندسی(ICIRES ۲۰۱۸)
- کد COI اختصاصی: ICIRES01_092
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 625
نویسندگان
دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد
چکیده
دیوار برشی فلزی برای ساختمان های با اهمیت زیاد که پس از وقوع زلزله یا انفجار اهمیت خاص دارد و وقفه در بهره برداری از آنها بطور غیرمستقیم موجب افزایش تلفات و خسارات در نواحی زلزله زده میشود. در دیوار برشی فلزی برش طبقه توسط توسعه عمل میدان کششی قطری تحمل میشود. در این مقاله، رفتار دینامیکی دیوار برشی فولادی سوراخدار تحت بارهای لرزهای مورد بررسی قرار گرفته است. مدلهای ایجاد شده با سوراخهای دایرهای با جایگذاریهای مختلف(مرکز، کناره ها، لبه ها و ...) ارایه شده است. الگوهای سوراخ در یک دیوار برشی فولادی با استفاده از تحلیل مدل المان محدود و مواد غیرخطی برای تحلیل دینامیکی در نرم افزار اجزای محدود آباکوس مدل و آنالیز شده است. از تحلیل دینامیکی به منظور بررسی رفتار سیستم استفاده شده است. بر اساس مدلسازیهای انجام شده نتیجه می شود که، با افزایش مساحت سوراخ ها به مساحت دیوار فولادی، میزان تنش فون مایزس افزایش مییابد. با افزایش مساحت سوراخ ها به مساحت دیوار فولادی، از 15 به 20 درصد، شیب افزایش تنش دچار کاهش می شود و با روند کندتری افزایش مییابد. وجود سوراخ در دیوار، موجب کاهش شتاب المان های دیوار فولادی و به تبع آن کاهش تاثیر جرم در معادله دینامیکی حرکت میشود.کلیدواژه ها
دیوار برشی فولادی، تحلیل دینامیکی، زمین لرزه، سازه فولادیمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.