مروری بر پروتکل های مسیریابی با قابلیت بهبود اعتماد در شبکه های موردی خودرویی

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: سومین کنفرانس آخرین دستاوردهای علمی در حوزه مهندسی کامپیوتر پردازش نرم و تکنولوژی های نوین پردازشی
  • کد COI اختصاصی: ICCEIT03_036
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 611
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

الهه سبزه زاری

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان)،اصفهان،ایران

محمدرضا سلطان آقایی

استاد یار و عضو هییت علمی، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان)،اصفهان،ایران

تقی جاودانی

استاد یار و عضو هییت علمی، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان)،اصفهان،ایران

چکیده

شبکه های اقتضایی خودرویی یکی از انواع شبکه های سیار میباشد و گره های شبکه را خودروهایی که درون جاده ها در حال حرکت میباشند تشکیل میدهند. با توجه به استفادهی روز افزون انسانها از وسایل نقلیه و تبدیل شدن آن به یک نیاز انسانی، شبکه های موردی خودرویی به یکی از مهمترین نیازهای بشر امروزی تبدیل شده است. از آنجا که این شبکه ها ارتباط مستقیمی با جان و سلامت انسانها دارند بنابراین کنترل مسیرها و اطلاع رسانی به رانندگان و خودروها از وضعیت مسیرها میتواند مانع از حوادث ناگوار بسیاری شود. شبکه های موردی خودرویی به دلیل خصوصیات ذاتی مانند تحرک، پهنای باند محدود، نبود کنترل کنندهی مرکزی، نداشتن زیر ساخت و استفاده از گره های میانی به عنوان واسط جهت تبادل بسته های ارسالی با چالش هایی از جمله کاهش امنیت تبادلات روبهرو می-باشند. از آنجایی که داده های تبادلاتی میان خودروها با سلامت و جان انسان ها در ارتباط میباشد ارسال اطلاعات دستکاری شده و نادرست توسط خودروهای متخاصم و یا معیوب میتواند خسارات جبران ناپذیری را در پی داشته باشد بنابر این امنیت و افزایش قابلیت اعتماد در تبادلات و مسیریابی بسته ها از اهمیت بالایی برخوردار میباشد. در این مقاله قصد داریم به برسی و مقایسهی تعدادی از مهمترین پروتکلهای مسیریابی با قابلیت اعتماد بالا ارایه شده است بپردازیم.

کلیدواژه ها

شبکه های موردی خودرویی، قابلیت اعتماد، پروتکلهای مسیریابی، حملات امنیتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.